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New Protein Foods in Human Health: Nutrition, Prevention, and Therapy
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New Protein Foods in Human Health: Nutrition, Prevention, and Therapy Tapa dura - 1991

de Fred H. Steinke; Contribution by Samuel J. Fomon; Doyle H. Waggle


Primera línea

One of the goals of nutrition for both developing and industrialized societies is to provide the population with adequate amounts of food proteins to meet the physiological/nutritional requirements of the population.

Detalles

  • Título New Protein Foods in Human Health: Nutrition, Prevention, and Therapy
  • Autor Fred H. Steinke; Contribution by Samuel J. Fomon; Doyle H. Waggle
  • Encuadernación Tapa dura
  • Páginas 232
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial CRC Press, Boca Raton, FL, U.S.A.
  • Fecha de publicación October 24, 1991
  • Ilustrado
  • ISBN 9780849369049 / 0849369045
  • Peso 14.37 libras (6.52 kg)
  • Dimensiones 10 x 7 x 0.71 pulgadas (25.40 x 17.78 x 1.80 cm)
  • Library of Congress subjects Soyfoods, Proteins in human nutrition
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 91027279
  • Dewey Decimal Code 664.805
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de Steinke, Fred H.; Waggle, Doyle H.; Volgarev, Michel N.

  • Usado
  • near fine
  • Tapa dura
Estado
Usado - Near Fine
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780849369049 / 0849369045
Cantidad disponible
1
Librería
HELENSVALE, Queensland, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 1 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.62
EUR 24.37 enviando a USA

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Descripción:
CRC Press, 1991
Precio
EUR 15.62
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