Descripción:
CRC Press, 1991
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New Protein Foods in Human Health: Nutrition, Prevention, and Therapy Tapa dura - 1991
de Fred H. Steinke; Contribution by Samuel J. Fomon; Doyle H. Waggle
Primera línea
One of the goals of nutrition for both developing and industrialized societies is to provide the population with adequate amounts of food proteins to meet the physiological/nutritional requirements of the population.
Detalles
- Título New Protein Foods in Human Health: Nutrition, Prevention, and Therapy
- Autor Fred H. Steinke; Contribution by Samuel J. Fomon; Doyle H. Waggle
- Encuadernación Tapa dura
- Páginas 232
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial CRC Press, Boca Raton, FL, U.S.A.
- Fecha de publicación October 24, 1991
- Ilustrado Sí
- ISBN 9780849369049 / 0849369045
- Peso 14.37 libras (6.52 kg)
- Dimensiones 10 x 7 x 0.71 pulgadas (25.40 x 17.78 x 1.80 cm)
- Library of Congress subjects Soyfoods, Proteins in human nutrition
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 91027279
- Dewey Decimal Code 664.805
Más ejemplares
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New Protein Foods in Human Health: Nutrition, Prevention, and Therapy
de Steinke, Fred H.; Waggle, Doyle H.; Volgarev, Michel N.
- Usado
- near fine
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Near Fine
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780849369049 / 0849369045
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HELENSVALE, Queensland, Australia
- Precio
-
EUR 15.62EUR 24.37 enviando a USA
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