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Charmaine Solomon's Encyclopedia of Asian Food
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Charmaine Solomon's Encyclopedia of Asian Food Tapa dura - 1996

de Solomon, Charmaine


Detalles

  • Título Charmaine Solomon's Encyclopedia of Asian Food
  • Autor Solomon, Charmaine
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First Edition
  • Páginas 480
  • Editorial William Heinemann Australia, Port Melbourne
  • Fecha de publicación 1996
  • ISBN 9780855616885
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Más ejemplares

Charmaine Solomon's Encyclopedia of Asian Food ; The Complete Cookbook with Ingredients,...

Charmaine Solomon's Encyclopedia of Asian Food ; The Complete Cookbook with Ingredients, Techniques and over 500 Recipes

de Solomon, Charmaine

  • Usado
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Very Good Condition
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780855616885 / 0855616881
Cantidad disponible
1
Librería
melbourne, Victoria, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 39.35
EUR 11.12 enviando a USA

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Descripción:
William Heinemann Australia, Port Melbourne, 1996. First Edition. Hardcover. Very Good Condition/Very Good. Illustrator: Photographic. 1.8 kg; XVIII, 480 pages. Includes a bibliography, illustrated index of selected ingredients, (31 pages of beautifully illustrated vegetables), index of recipes, index of alternative words for ingredients. The text itself is interspersed with full-page colour photography. Arranged in a double column alphabetic format. Colour illustrated dustjacket. The book is without damage. "The Encyclopaedia of Asian food is both a practical guide to Asian cuisine and the comprehensive reference book on the subject. With Charmaine, cook over 500 recipes, including the classical recipes of each country made richer still by her anecdotes and reminiscences." -- Front fold over blurb. Size: 4to 9¾" - 12" tall. Please refer to accompanying picture (s). Illustrator: Photographic. Quantity Available: 1. Shipped Weight: 1-2 kilos. Category: Cooking,… Leer más
Precio
EUR 39.35
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Encyclopedia of Asian Food

Encyclopedia of Asian Food

de Solomon, Charmaine & Solomon, Nina

  • Usado
Estado
Usado
ISBN 10 / ISBN 13
9780855616885 / 0855616881
Cantidad disponible
1
Librería
Melbourne, Victoria, Australia
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 40.16
EUR 24.68 enviando a USA

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Descripción:
Port Melbourne, Australia: William Heinemann, 1996. Second-hand hardcover. Solomon, Charmaine & Solomon, Nina. Encyclopedia of Asian Food: the complete cookery book with ingredients, techniques & over 500 recipes. [FIRST EDITION] William Heinemann: Port Melbourne, Australia 1996. 4to (290x220mm) HC xiv,[4],480pp. VG/VG
Precio
EUR 40.16
EUR 24.68 enviando a USA
Encyclopedia of Asian Food
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Encyclopedia of Asian Food

de Solomon, Charmaine

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780855616885 / 0855616881
Cantidad disponible
1
Librería
Narrabeen, New South Wales, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 86.49
EUR 21.62 enviando a USA

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Descripción:
William Heinemann Australia Port Melbourne 1996,. 1996. Hardcover. 4to. hardcover. 480pp. index, colour illus. Near Fine. / Near Fine d/w. .
Precio
EUR 86.49
EUR 21.62 enviando a USA