Descripción:
Academy of Nutrition & Dietetics, 1993. very good softcover; an ex-library copy with usual markings; internally pages are white and unmarked; ---------- SATISFACTION GUARANTEED --------- FAST, COURTEOUS SERVICE : ALL ORDERS SHIPPED WITH DELIVERY CONFIRMATION------. 1st Paperback Edition. Paper. Very Good. 8 x 10". Ex-Library.
No hay imagen
Quantity Food Preparation: Standardizing Recipes and Controlling Ingredients Tapa dura - 1993 - 3rd Edición
de Polly W. Buchanan
Detalles
- Título Quantity Food Preparation: Standardizing Recipes and Controlling Ingredients
- Autor Polly W. Buchanan
- Encuadernación Tapa dura
- Número de edición 3rd
- Edición 3
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial American Dietetic Association, Chicago, Illinois, U.S.A.
- Fecha de publicación 1993-10
- ISBN 9780880911153 / 0880911158
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 93025605
- Dewey Decimal Code 641.57
Más ejemplares
Quantity Food Preparation: Standardizing Recipes and Controlling Ingredients
de Polly W. Buchanan
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- First
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Edición
- 1st Paperback Edition
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780880911153 / 0880911158
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Kettering, Ohio, United States
- Precio
-
EUR 17.71EUR 4.19 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 17.71
EUR 4.19
enviando a USA
Quantity Food Preparation: Standardizing Recipes and Controlling Ingredients
de Buchanan, Polly W
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780880911153 / 0880911158
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Idaho Falls, Idaho, United States
- Precio
-
EUR 147.34EUR 5.13 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Academy of Nutrition & Dietetics, 1993-10-01. Paperback. Very Good. Very Good; Contents are tight and clean; Soft Cover; Amer Dietetic Assn; 1993; 0
Precio
EUR 147.34
EUR 5.13
enviando a USA