Descripción:
New York: Galahad Books. 1975. Hard cover. Very good in very good dust jacket.. 280 p.; 24 cm. . First ed. published under title: A salute to cheese. Includes index. No previous owner's name. Clean, tight pages. No bent corners. No remainder mark. Dj has tiny edgewear tears. .
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Encyclopaedia of Cheese and Cheese Cookery: A Salute to Cheese Unknown - 1966
de Wason, Betty
Detalles
- Título Encyclopaedia of Cheese and Cheese Cookery: A Salute to Cheese
- Autor Wason, Betty
- Encuadernación unknown
- Edición Reprint
- Páginas Pages:280
- Editorial Galahad Books,U.S, New York
- Fecha de publicación 1966
- ISBN 9780883652664
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Encyclopedia of cheese and cheese cookery: a salute to cheese
de Wason, Betty
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Very good in very good dust jacket.
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780883652664 / 0883652668
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Derwood, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 3.72EUR 4.68 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 3.72
EUR 4.68
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Encyclopedia of cheese and cheese cookery: A salute to cheese
de Wason, Betty
- Usado
- Aceptable
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Acceptable
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780883652664 / 0883652668
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 7.94Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Galahad Books, 1975. Paperback. Acceptable. Missing dust jacket; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.94
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Encyclopedia of Cheese and Cheese Cookery
de Betty Wason
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780883652664 / 0883652668
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Foster, Rhode Island, United States
- Precio
-
EUR 9.15EUR 6.52 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Galahad Books, 1966. Hardcover. Good. Galahad Books, 1966. Good. , Hardcover, Ex-library with dust jacket. Text clean. 280 pages. Out-of-print and antiquarian booksellers since 1933. We pack and ship with care.
Precio
EUR 9.15
EUR 6.52
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Encyclopaedia of Cheese and Cheese Cookery: A Salute to Cheese
de Betty Wason
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780883652664 / 0883652668
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 10.33Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Galahad Books,U.S, 1975. Hardcover. Good.
Precio
EUR 10.33
Envío gratuito a USA
Encyclopedia of Cheese & Cheese Cookery
de Wason, Betty
- Usado
- Estado
- Usado
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780883652664 / 0883652668
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Melbourne, Victoria, Australia
- Precio
-
EUR 16.75EUR 24.78 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
New York, USA [ca.1980]: Galahad Books. Second-hand hardcover. Wason, Betty. Encyclopedia of Chese & Cheese Cookery: a salute to cheese. Galahad Books: New York, USA [ca.1980]. 8vo (235x155mm) HC 280,[8]pp. (foreword by Phil Alpert) VG-/VG- dj edges rubbed, creased, minor rep tears;
Precio
EUR 16.75
EUR 24.78
enviando a USA