Encyclopedia of Cheese & Cheese Cookery
de Wason, Betty
- Usado
- Estado
- Ver descripción
- ISBN 10
- 0883652668
- ISBN 13
- 9780883652664
- Librería
-
Melbourne, Victoria, Australia
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
New York, USA [ca.1980]: Galahad Books. Second-hand hardcover.
Wason, Betty. Encyclopedia of Chese & Cheese Cookery: a salute to cheese. Galahad Books: New York, USA [ca.1980]. 8vo (235x155mm) HC 280,[8]pp. (foreword by Phil Alpert) VG-/VG- dj edges rubbed, creased, minor rep tears;
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Books for Cooks (AU)
- Inventario del vendedor #
- 0883652668-01
- Título
- Encyclopedia of Cheese & Cheese Cookery
- Autor
- Wason, Betty
- Formato/Encuadernación
- Second-hand hardcover
- Estado del libro
- Usado
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Unknown
- ISBN 10
- 0883652668
- ISBN 13
- 9780883652664
- Editorial
- Galahad Books
- Lugar de publicación
- New York, USA [ca.1980]
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 1966
- Catálogos del vendedor
- Ingredients;
Términos de venta
Books for Cooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Books for Cooks
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen: