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HACCP & Sanitation in Restaurants and Food Service Operations A Practical Guide Based on the USDA Food Code With Companion CD-ROM Tapa dura - 2005
de Brown, Douglas Robert
Primera línea
According to the Food Code, food-borne illness in the United States is a major cause of personal distress and preventable death and is an avoidable economic burden.
Detalles
- Título HACCP & Sanitation in Restaurants and Food Service Operations A Practical Guide Based on the USDA Food Code With Companion CD-ROM
- Autor Brown, Douglas Robert
- Encuadernación Tapa dura
- Edición HAR/CDR
- Páginas 541
- Idioma ENG
- Editorial Atlantic Publishing Company (FL), Ocala, Florida, U.S.A.
- Fecha de publicación July 2005
- ISBN 9780910627351
Más ejemplares
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HACCP & Sanitation in Restaurants and Food Service Operations: A Practical Guide Based on the USDA Food Code With Companion CD-ROM
de Lora Arduser; Douglas R Brown
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used: Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780910627351 / 0910627355
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 25.02Envío gratuito a USA
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Descripción:
Atlantic Publishing Company (FL), 2005-07-01. Hardcover. Used: Good.
Precio
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HACCP & Sanitation in Restaurants and Food Service Operations: A Practical Guide Based on the USDA Food Code With Companion CD-ROM
de Arduser, Lora; Brown, Douglas R
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- New
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780910627351 / 0910627355
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, United States
- Precio
-
EUR 110.55EUR 5.15 enviando a USA
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Atlantic Publishing Group Inc, 2005-01-12. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
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