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Field Guide to Meat: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Meat,
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Field Guide to Meat: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Meat, Poultry, and Game Cut Tapa blanda - 2005

de Aliza Green

Información de la editorial

Aliza Green is a chef, food writer, and teacher based in Philadelphia. She is the author of Field Guide to Produce and the co-author of the James Beard Award–winning cookbook Ceviche!: Seafood, Salads, and Cocktails with a Latino Twist.

Primera línea

Beef is the meat of domestic cattle (Bos taurus) and belongs to the Bovidae family.

Detalles

  • Título Field Guide to Meat: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Meat, Poultry, and Game Cut
  • Autor Aliza Green
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Páginas 400
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Quirk Books
  • Fecha de publicación February 1, 2005
  • Ilustrado
  • ISBN 9781594740176 / 1594740178
  • Peso 0.83 libras (0.38 kg)
  • Dimensiones 5.85 x 4.5 x 1.1 pulgadas (14.86 x 11.43 x 2.79 cm)
  • Library of Congress subjects Meat cuts, Cookery (Meat)
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2004103016
  • Dewey Decimal Code 641.36

Acerca del autor

Aliza Green is a chef, food writer, and teacher based in Philadelphia. She is the author of Field Guide to Produce and the co-author of the James Beard Award-winning cookbook Ceviche!: Seafood, Salads, and Cocktails with a Latino Twist.
Field Guide to Meat
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Field Guide to Meat

de Green, Aliza

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740176 / 1594740178
Cantidad disponible
1
Librería
Waltham, Massachusetts, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 1.45
EUR 2.84 enviando a USA

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Quirk Books. Used - Good. A sound copy with only light wear. Overall a solid copy at a great price!
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de Green, Aliza

  • Usado
Estado
UsedAcceptable
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740176 / 1594740178
Cantidad disponible
1
Librería
Brooklyn Park, Minnesota, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 1.76
EUR 2.83 enviando a USA

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UsedAcceptable. Cover has some rubbing and edgewear. Access codes, CD's, slipcovers and other accessories may not be included.
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EUR 1.76
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Field Guide to Meat: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Meat, Poultry, and Game Cut

de Green, Aliza

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740176 / 1594740178
Cantidad disponible
5
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 3.75
EUR 10.26 enviando a USA

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Paperback. Very Good.
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de Green, Aliza

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740176 / 1594740178
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 3.75
EUR 10.26 enviando a USA

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Paperback. Good.
Precio
EUR 3.75
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de Aliza Green

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740176 / 1594740178
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.19
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Quirk Books, 2005. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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EUR 6.19
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de Aliza Green

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740176 / 1594740178
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.19
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Descripción:
Quirk Books, 2005. Paperback. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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de Aliza Green

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used: Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740176 / 1594740178
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 7.10
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Quirk Books, 2005-03-03. Paperback. Used: Good.
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de Green, Aliza

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740176 / 1594740178
Cantidad disponible
3
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.18
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Quirk Books. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
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EUR 7.18
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de Green, Aliza

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740176 / 1594740178
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.18
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Quirk Books. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 7.18
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de Aliza Green

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740176 / 1594740178
Cantidad disponible
1
Librería
Kutztown, Pennsylvania, United States
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Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.56
EUR 5.21 enviando a USA

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Chronicle Books Llc, March 2005. Trade Paperback. Used Very Good. Front and back covers have edge and corner wear. Spine intact with no creasing or warping. Binding is tight and intact, pages clean and unmarked. We carry new and used books in our storefront. We want you to be satisfied with your purchase. Please contact us if you have questions regarding this item.
Precio
EUR 7.56
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