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Cajun Cooking Unknown -

de Marjie Lambert


Detalles

  • Título Cajun Cooking
  • Autor Marjie Lambert
  • Encuadernación unknown
  • ISBN 9781856132909
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Cajun Cooking

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781856132909 / 1856132900
Cantidad disponible
1
Librería
Dunfermline, Fife, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.93
EUR 9.31 enviando a USA

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Descripción:
Used - Good. Ships from the UK. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 5.93
EUR 9.31 enviando a USA
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Cajun Cooking

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781856132909 / 1856132900
Cantidad disponible
1
Librería
Dunfermline, Fife, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.95
EUR 9.31 enviando a USA

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Used - Good. Ships from the UK. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 5.95
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Cajun Cooking: Succulent Recipes from Louisiana
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Cajun Cooking: Succulent Recipes from Louisiana

de Lambert, Marjie

  • Usado
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Very Good Condition
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781856132909 / 1856132900
Cantidad disponible
1
Librería
King River, Western Australia, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.42
EUR 34.14 enviando a USA

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Descripción:
Quintet Publishing, London, 1995. First Edition. Hardcover (Printed Boards). Very Good Condition/Very Good. Second impression. Size: Quarto. 128 pages. Text body is clean, and free from previous owner annotation, underlining and highlighting. Binding is tight, covers and spine fully intact. No foxing in this copy. All edges clean, neat and free of foxing. The book is sun faded down the spine.. This book is available and ready to be shipped.. Discusses Cajun ingredients and cooking techniques, and provides a hundred recipes for chicken gumbo, blackened redfish, smothered sausage, and other traditional dishes. Quantity Available: 1. Shipped Weight: Under 1 kilogram. Category: Cooking, Wine & Dining; Britain/UK; 1990s; ISBN: 1856132900. ISBN/EAN: 9781856132909. Pictures of this item not already displayed here available upon request. Inventory No: 8538. . 9781856132909
Precio
EUR 7.42
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