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Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Detalles
- Título Masterclass in Japanese Cooking
- Autor Emi Kazuko
- Encuadernación Tapa dura
- Edición First Printing
- Páginas 192
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Protico, London
- Fecha de publicación 2002
- Ilustrado Sí
- ISBN 9781862055827 / 1862055823
- Peso 3.01 libras (1.37 kg)
- Dimensiones 11.26 x 9.82 x 0.91 pulgadas (28.60 x 24.94 x 2.31 cm)
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2004401752
- Dewey Decimal Code 641.595
Más ejemplares
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Masterclass in Japanese Cooking
de Kazuko, Emi
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used; Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781862055827 / 1862055823
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Milton Keynes , Buckinghamshire, United Kingdom
- Precio
-
EUR 4.30EUR 13.18 enviando a USA
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Precio
EUR 4.30
EUR 13.18
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MASTERCLASS JAPANESE COOKING
de Kazuko, Emi
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781862055827 / 1862055823
- Cantidad disponible
- 5
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Precio
-
EUR 5.10EUR 10.28 enviando a USA
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Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 5.10
EUR 10.28
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Masterclass in Japanese Cooking
de Kazuko, Emi
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781862055827 / 1862055823
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Novato, California, United States
- Precio
-
EUR 8.46EUR 4.47 enviando a USA
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Anova Books, 10/1/2002 12:00:01 A. hardcover. Very Good. 0.9094 in x 11.2598 in x 9.8189 in. Lightly read if read at all. No markings in book. Binding is fine. Scuffed DJ.
Precio
EUR 8.46
EUR 4.47
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Masterclass in Japanese Cooking
de Kazuko, Emi
- Usado
- Estado
- UsedVeryGood
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781862055827 / 1862055823
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Skokie, Illinois, United States
- Precio
-
EUR 9.25EUR 3.76 enviando a USA
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UsedVeryGood. Pages are clean! Minor shelf wear Very slight shelf wear to the dust jacket Fast Shipping - Each order powers our free bookstore in Chicago and sending books to Africa!
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EUR 9.25
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Masterclass in Japanese Cooking
de Kazuko, Emi
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781862055827 / 1862055823
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 13.63Envío gratuito a USA
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Pavilion Books. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 13.63
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Masterclass in Japanese Cooking
de Kazuko, Emi
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781862055827 / 1862055823
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Narrabeen, New South Wales, Australia
- Precio
-
EUR 11.25EUR 21.98 enviando a USA
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Pavilion 2002. 2002. sq. 4to. Hardcover in d/w. 192pp. 20 Japanese chefs offer up to three recipes each to make at home. .
Precio
EUR 11.25
EUR 21.98
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Masterclass in Japanese Cooking
de Kazuko, Emi
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781862055827 / 1862055823
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 20.01Envío gratuito a USA
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Pavilion Books. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 20.01
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Master Class in Japanese Cooking
de Kazuko, Emi
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781862055827 / 1862055823
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Reading, United Kingdom
- Precio
-
EUR 35.97EUR 11.99 enviando a USA
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London: Pavilion, 2002. Book. Very Good. Hardback. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. 192 pages. Japanese cookery has had an enormous impact on our palates and our senses, this book has some of the most classic recipes from that country. Overseas customers please contact us before ordering, this book has a shipping weight of 1.6kg.
Precio
EUR 35.97
EUR 11.99
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Masterclass In Japanese Cooking
de Kazuko, Emi
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Fine in Very Good Dust Jacket
- Edición
- First Printing
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781862055827 / 1862055823
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Menomonee Falls, Wisconsin, United States
- Precio
-
EUR 48.05EUR 6.59 enviando a USA
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London, England: Pavilion Books. Fine in Very Good Dust Jacket. 2002. First Printing. Hard Cover. 192 pages: 9.75 x 11.25 in.: 3.6: KB#004844: Dustjacket now protected by a new Brodart Mylar Cover. First Printing, Number Line (2 4 6 8 10 9 7 5 3 1), Scarce, Out Of Print, Book. Dustjacket is slightly rubbed at edges near spine. "This is the first cookbook to feature masterclasses with 20 of the world's foremost Japanese cooks and chefs. A superb volume, featuring 20 step-by-step masterclasses, 120 recipes, and 180 color photos. Imagine having the opportunity to take a course in Japanese cooking - then imagine not just one, but a score of chefs to teach you the art and techniques. Now Emi Kazuko has assembled 20 leading chefs and food experts in Masterclass in Japanese Cooking. Each cook offers you three of their favorite dishes, one of which is selected to be a step-by-step masterclass: Susumu Hatekeyama (Chicken Simmered with Vegetables) , Kentaro (Swordfish Rice Bowl with Honey…
Leer más Precio
EUR 48.05
EUR 6.59
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Masterclass in Japanese Cooking
de Kazuko, Emi
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781862055827 / 1862055823
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 49.15Envío gratuito a USA
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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 49.15
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