Master Class in Japanese Cooking
de Kazuko, Emi
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- First
- Estado
- Muy bueno/Good - Priceclipped
- ISBN 10
- 1862055823
- ISBN 13
- 9781862055827
- Librería
-
Reading, United Kingdom
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Sobre este artículo
London: Pavilion, 2002. Book. Very Good. Hardback. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. 192 pages. Japanese cookery has had an enormous impact on our palates and our senses, this book has some of the most classic recipes from that country. Overseas customers please contact us before ordering, this book has a shipping weight of 1.6kg.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Books & Bygones (GB)
- Inventario del vendedor #
- 20140
- Título
- Master Class in Japanese Cooking
- Autor
- Kazuko, Emi
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Estado de la sobrecubierta
- Good - Priceclipped
- Edición
- First Edition
- ISBN 10
- 1862055823
- ISBN 13
- 9781862055827
- Editorial
- Pavilion
- Lugar de publicación
- London
- Fecha de publicación
- 2002
- Tamaño
- 4to - over 9¾" - 12&
- Palabras clave
- Cookery Cooking Food Recipes Japan Japanese
- Catálogos del vendedor
- Cookery; Cookery - Japanese;
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