Ir al contenido

Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes Tapa dura - 2009

de Hiromitsu Nozaki; Kate Klippensteen (With); Yasuo Konishi

Información de la editorial

Includes bibliographical references and index.

Detalles

  • Título Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes
  • Autor Hiromitsu Nozaki; Kate Klippensteen (With); Yasuo Konishi
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First Edition, 1
  • Páginas 158
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Kodansha, New York, NY
  • Fecha de publicación 2009-07
  • Ilustrado
  • ISBN 9784770030764 / 4770030762
  • Peso 1.55 libras (0.70 kg)
  • Dimensiones 10.14 x 7.82 x 0.74 pulgadas (25.76 x 19.86 x 1.88 cm)
  • Library of Congress subjects Knives - Japan, Cookery, Japanese
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2009000117
  • Dewey Decimal Code 641.595

Acerca del autor


HIROMITSU NOZAKI was classically trained in several Japanese restaurants before becoming the executive chef of Tokuyama in 1980, and Waketokuyama, in Tokyo in 1989. Known for his culinary skills and deep knowledge of food, he catered for the Japanese athletes of the 2004 Olympics in Athens. He has published over forty cookbooks, ranging from simple home cooking and baby food recipes to textbooks for apprentices, traditional Japanese recipes, and scientific new approaches to Japanese cuisine. Waketokuyama was awarded one star in the Michelin Guide Tokyo 2008.

KATE KLIPPENSTEEN writes on food, film, and travel as well as comparative culture for Japanese and U.S. publications. She is the author of Cool Tools: Cooking Utensils from the Japanese Kitchen, published in 2006 by Kodansha International. Klippensteen has lived in Tokyo since 1986.

YASUO KONISHI has journeyed to more than one hundred countries over his career for a wide number of publications, including Esquire Japan. His work has appeared in a number of food-related books published in Japan, including Cool Tools.

Más ejemplares

Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes

de Nozaki, Hiromitsu, and Klippensteen, Kate, and Konishi, Yasuo

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very good in very good dust jacket.
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9784770030764 / 4770030762
Cantidad disponible
1
Librería
Eugene, Oregon, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.86
EUR 4.01 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Kodansha, 2009. Hard cover. Very good in very good dust jacket.. Kodansha Publishing, 2009, 158 pages, hardcover in a bright unclipped jacket, no owner's mark or underlining, very light wear
Precio
EUR 17.86
EUR 4.01 enviando a USA
Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes

de Nozaki, Hiromitsu; Konishi, Yasuo

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9784770030764 / 4770030762
Cantidad disponible
1
Librería
Petaluma, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 24.46
EUR 4.70 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Kodansha USA, 2009-07-01. hardcover. Very Good. Very Good text, minor to light reading wear to text and dust jacket.. Most items shipped via US Mail. Please provide a US Mail delivery address at checkout. Biblio's shipping charge based on a 2 lb weight. Oversize and heavy books will require an additional shipping charge.
Precio
EUR 24.46
EUR 4.70 enviando a USA
Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes

de Nozaki, Hiromitsu; Konishi, Yasuo; Klippensteen, Kate [Primary Contributor]

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9784770030764 / 4770030762
Cantidad disponible
1
Librería
Memphis, Tennessee, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 26.17
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Kodansha USA, 2009-07-01. hardcover. Acceptable. 10x0x7.
Precio
EUR 26.17
Envío gratuito a USA
Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes

de Nozaki, Hiromitsu

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Edición
1
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9784770030764 / 4770030762
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 36.69
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Brand: Kodansha USA, 2009-07-01. 1. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 36.69
Envío gratuito a USA
Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes

de Nozaki, Hiromitsu

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9784770030764 / 4770030762
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 58.01
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 58.01
Envío gratuito a USA
Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Japanese Kitchen Knives: Essential Techniques and Recipes

de Nozaki, Hiromitsu

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used:Good
Edición
1
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9784770030764 / 4770030762
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 62.83
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Brand: Kodansha USA, 2009-07-01. 1. hardcover. Used:Good.
Precio
EUR 62.83
Envío gratuito a USA