Descripción:
Time-Life Books, 1979-01-01. Hardcover. Good. 145x9x171.
Resultados de búsqueda: poultry the good cook techniques
Has buscado:
- Título: poultry the good cook techniques
Resultados: 1 - 20 de 35
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Olney, Richard [Editor]
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428564 / 0809428563
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Kingwood, Texas, United States
- Precio
-
EUR 5.06Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 5.06
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Olney, Richard [Editor]
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428564 / 0809428563
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Memphis, Tennessee, United States
- Precio
-
EUR 5.06Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life Books, 1979-01-01. Hardcover. Good. 145x9x171.
Precio
EUR 5.06
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Olney, Richard [Editor]
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428564 / 0809428563
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Houston, Texas, United States
- Precio
-
EUR 5.09Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life Books, 1979-01-01. Hardcover. Good. 145x9x171.
Precio
EUR 5.09
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Time-Life Books
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428502 / 0809428504
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Memphis, Tennessee, United States
- Precio
-
EUR 5.16Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life Books, 1981-01-01. Hardcover. Good. 10x9x0.
Precio
EUR 5.16
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Time-Life Books
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Acceptable
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428502 / 0809428504
- Cantidad disponible
- 3
- Librería
-
Houston, Texas, United States
- Precio
-
EUR 5.16Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life Books, 1981-01-01. Hardcover. Acceptable. 10x9x0.
Precio
EUR 5.16
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Time-Life Books
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428502 / 0809428504
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Kingwood, Texas, United States
- Precio
-
EUR 5.16Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life Books, 1981-01-01. Hardcover. Good. 10x9x0.
Precio
EUR 5.16
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Olney, Richard [Editor]
- Usado
- very good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428564 / 0809428563
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Cincinnati, Ohio, United States
- Precio
-
EUR 2.69EUR 3.30 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life Books, 1979-01-01. Hardcover. Very Good.
Precio
EUR 2.69
EUR 3.30
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Time-Life Books
- Usado
- Estado
- UsedAcceptable
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428502 / 0809428504
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Interlochen, Michigan, United States
- Precio
-
EUR 6.40Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
UsedAcceptable. The item is very worn but continues to work perfectly. Signs of wear can include aesthetic issues such as scratches, dents, worn and creased covers, folded page corners and minor liquid stains. All pages and the cover are intact, but the dust cover may be missing. Pages may include moderate to heavy amount of notes and highlighting, but the text is not obscured or unreadable. Page edges may have foxing (age related spots and browning). May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
Precio
EUR 6.40
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Time-Life Books
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- UsedLikeNew
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428502 / 0809428504
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Tucker, Georgia, United States
- Precio
-
EUR 2.30EUR 4.23 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
UsedLikeNew. All orders ship by next business day! This is a used hardcover book. Book has wear due to handling. Book has no markings on pages. For USED books, we cannot guarantee supplemental materials such as CDs, DVDs, access codes and other materials. We are a small company and very thankful for your business!
Precio
EUR 2.30
EUR 4.23
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Editor-Richard Olney
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428564 / 0809428563
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 7.31Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life Books, 1979. Hardcover. Good.
Precio
EUR 7.31
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Time-Life Books
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428502 / 0809428504
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 7.32Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life Books, 1979-05. Hardcover. Good.
Precio
EUR 7.32
Envío gratuito a USA
The Good Cook Techniques & Recipes; Poultry
de Time-Life Editors ; Olney, Richard
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 7.44Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time Life Education, 1979. Hardcover. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. The dust jacket is missing. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.44
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428564 / 0809428563
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Springdale, Arkansas, United States
- Precio
-
EUR 5.03EUR 3.72 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life Books, 1979T. hardcover. Good. 0.6000 in x 10.7000 in x 9.1000 in. This is a used book in good condition and may show some signs of use or wear .
Precio
EUR 5.03
EUR 3.72
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Time-Life Books
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428502 / 0809428504
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Frederick, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 5.51EUR 3.76 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life Books. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Precio
EUR 5.51
EUR 3.76
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428564 / 0809428563
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Springdale, Arkansas, United States
- Precio
-
EUR 5.62EUR 3.72 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life Books, 1979T. hardcover. Good. 0.6000 in x 10.7000 in x 9.1000 in. This is a used book in good condition and may show some signs of use or wear .
Precio
EUR 5.62
EUR 3.72
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428564 / 0809428563
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Springdale, Arkansas, United States
- Precio
-
EUR 5.72EUR 3.72 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life Books, 1979T. hardcover. Good. 0.6000 in x 10.7000 in x 9.1000 in. This is a used book in good condition and may show some signs of use or wear .
Precio
EUR 5.72
EUR 3.72
enviando a USA
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Olney, Richard [Editor]
- Usado
- very good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428564 / 0809428563
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Rochester, New York, United States
- Precio
-
EUR 5.86EUR 3.77 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Moderate wear
Precio
EUR 5.86
EUR 3.77
enviando a USA
The Good Cook Techniques & Recipes; Poultry
- Usado
- Estado
- Used - Good
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Reno, Nevada, United States
- Precio
-
EUR 10.92Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 10.92
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes Series)
de Books, Time-Life
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Fine
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428502 / 0809428504
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Eunumclaw, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.36EUR 6.60 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
USSR: Time-Life Books, 1979. Time-Life Books 1979 Fine/ Includes two burgundy silk ribbons bound in. Decorative end papers. Bright color photo illustrated pages. HEAVY ITEM. Hardcover. Fine. No Exp.
Precio
EUR 6.36
EUR 6.60
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Poultry (The Good Cook Techniques & Recipes)
de Olney, Richard; Cutler, Carol; Olney, Judith
- Usado
- very good
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Very Good
- Edición
- 1st Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780809428564 / 0809428563
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport, Washington, United States
- Precio
-
EUR 9.42EUR 4.95 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Time-Life Books, 1979. 1st Edition. Hardcover. Very Good/No Jacket. 4to - over 9. Alan Duns. Time-Life Books, First published 1979. This is the Second Printing. Hardcover Cookbook in Very Good Condition. No Jacket. Clean, rubbed illustrated binding, with black cloth over spine, rubbed around edges; tight and solid and square sewn binding, ribbon page marker. Pages are completely clean and unmarked, no creases or tears. The first four chapters are a culinary arts technique section fully illustrated in color--pan frying, deep frying, roasting and grilling, braising, poaching, learning to carve, techniques galore. The Anthology of Recipes Section--about half of the book--has recipes for poultry --chicken, turkey, Rock Cornish game hen, duck, goose, sausage, stuffings. 176 pages. 9.25 x 10.75". 1979, Time-Life Books.
Precio
EUR 9.42
EUR 4.95
enviando a USA