Descripción:
Foster Press, 2008-10-06. Paperback. Good.
Resultados de búsqueda: a guide to modern cookery
Has buscado:
- Título: a guide to modern cookery
- Autor: escoffier a
Resultados: 1 - 9 de 9
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
A Guide To Modern Cookery - Part I
de G. A. Escoffier
- Usado
- good
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781443758673 / 1443758671
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 41.77Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 41.77
Envío gratuito a USA
A Guide to Modern Cookery
de G.A. Escoffier
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Edición
- 2nd Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Brattleboro, Vermont, United States
- Precio
-
EUR 51.26EUR 3.72 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
2nd edition, 3rd printing. Good HC, no DJ. Dark blue cloth over boards, gilt letters. Clean, lightly scuffed covers and spine; small faded area at front cover tail edge, probably from damp exposure; tightly bound; very slight age darkening on end papers; clean interior. 8vo, 840 pp; index.
Precio
EUR 51.26
EUR 3.72
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
A Guide To Modern Cookery - Part II
de Escoffier, G. A
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- New
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781443758680 / 144375868X
- Cantidad disponible
- 5
- Librería
-
campbelltown, Florida, United States
- Precio
-
EUR 47.53EUR 13.98 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Fournier Press. paperback. New. 5x1x8. Brand New Book in Publishers original Sealing
Precio
EUR 47.53
EUR 13.98
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
A Guide to Modern Cookery - Part I
de Escoffier, G. A
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- New
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781443758673 / 1443758671
- Cantidad disponible
- 5
- Librería
-
campbelltown, Florida, United States
- Precio
-
EUR 48.46EUR 13.98 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Foster Press. paperback. New. 5x1x8. Brand New Book in Publishers original Sealing
Precio
EUR 48.46
EUR 13.98
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
A Guide to Modern Cookery - Part I
de Escoffier, G. A.
- Usado
- good
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781443758673 / 1443758671
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 68.05Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 68.05
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
A Guide To Modern Cookery - Part II.
de Escoffier, G. A.
- Usado
- good
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781443758680 / 144375868X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 73.50Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 73.50
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
A Guide to Modern Cookery
de Escoffier, G. A.
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780434239009 / 0434239003
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 133.14Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 133.14
Envío gratuito a USA
A Guide to Modern Cookery
de A. Escoffier
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Collectible - Acceptable
- Encuadernación
- Hardcover
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Frederick, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 149.05EUR 3.72 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
William Heinemann. Collectible - Acceptable. London: William Heinemann, 1926. New and Revised edition. Sm 4to hardcover. xvi+8911pp. Frontispiece. Fair book. No dust jacket. Front hinge cracked. Writing inside. In protective mylar cover. (Cooking, Cookbook) Inquire if you need further information.
Precio
EUR 149.05
EUR 3.72
enviando a USA
Más fotos
A Guide to Modern Cookery
de Escoffier, A.
- Usado
- good
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Good
- Edición
- First American Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Wilmington, Delaware, United States
- Precio
-
EUR 419.40Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
New York: McClure, Phillips and Company, 1907. First American Edition . Hardcover. Good/No Jacket. 8vo - over 7¾ - 9¾" tall. . 880pp. Green cloth, gilt lettering to cover and spine. Cover is heavily spotted but has very light wear, spine is faded but bright and clear, light foxing to preliminary pages, text is clean and binding is tight. This book, published by McClure, Phillips and Company of New York in 1907, is the First American Edition, published the same year as the first English edition published by William Heinemann in London the same year.
Precio
EUR 419.40
Envío gratuito a USA