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Novedades

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La Cuisine: Secrets of Modern French Cooking

de Oliver, Raymond

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
No Dj
Edición
4th Printing
Published
1969
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780814803219
Cantidad disponible
1
Librería
El Cajon, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.47

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Descripción:
New York, N. Y.: Leon Amiel, 1969 edge wear, tips lightly bumped. . 4th Printing. Hard Cover. Good/No Dj. 8vo - over 7¾" - 9¾" Tall, 894 Pages .
Precio
EUR 8.47
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Paul Bocuse in Your Kitchen: An Introduction to Classic French Cooking

de Bocuse, Paul

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Good +
Edición
First American
Published
1982
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394528533
Cantidad disponible
1
Librería
El Cajon, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.41

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Descripción:
New York, New York, U.S.A.: Pantheon Books, 1982. Binding is slightly cocked. Very light edge wear. 1/2 inch edge tear to dj at the top back corner. . First American. Hard Cover. Very Good/Good +. 4to - over 9¾" - 12" Tall, 351 Pages.
Precio
EUR 9.41
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Irma's Kitchen: Modern,Fast, Economical Cooking with a Hungarian Accent

de Ziff, Irma

Estado
Usado - Good
Published
1984
Encuadernación
Paperback
Cantidad disponible
1
Librería
El Cajon, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.41

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Descripción:
Irma Ziff, 1984 Edge wear. Creases, scratches and light indentations. Distributor stamp on the first page. . Wraps, Flat Stapled. Good. 4to - over 9¾" - 12" Tall, 74 Pages .
Precio
EUR 9.41
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Van Piepers Tot Pasta - Ecepten Voor En Door 3 Generaties

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Published
1998
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9789071356155
Cantidad disponible
1
Librería
El Cajon, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 22.66

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Descripción:
Rotterdam, Netherlands : Blue Band , 1998 Text in Dutch. No dj, Light edge wear and edge bumps. . Hard Cover, Pictorial Boards. Very Good/No Jacket. 4to - over 9¾" - 12" Tall, 240 Pages.
Precio
EUR 22.66
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The German Cookbook : a Complete Guide to Mastering Authentic German Cooking

de Sheraton, Mimi

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Acceptable
Edición
9th Printing, Corrected
Published
1977
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
El Cajon, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.47

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Descripción:
New York, N. Y.: Random House, 1977 Dj has lots of edge tears, 1 1/2 inch chip missing from the dj spine. Light edge soil. Dj has very light soil. Light stains on a few pages. . 9th Printing, Corrected. Hard Cover. Good/Acceptable. 8vo - over 7¾" - 9¾" Tall, 523 Pages .
Precio
EUR 8.47
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Secrets of the Great French Restaurants

de Bertholle, Louisette; Wolfert, Paula

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Fair
Edición
First American Edition
Published
1974
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780025104501
Cantidad disponible
1
Librería
El Cajon, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.87

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Descripción:
New York, N. Y.: MacMillan, 1974. Dj is only fair with several edge tears, light creases, and some edge chipping. Price clipped. Light humidity damage to dj spine.. First American Edition. Hard Cover. Very Good/Fair. 8vo - over 7¾" - 9¾" Tall, 708 Pages .
Precio
EUR 18.87