Cookery from D & E Lake Ltd. (ABAC, ILAB)

Novedades

No hay imagen

The Galt Cook Book (Revised Edition) Comprising A Large Number Of Tested Recipes For The Kitchen, Dining Room And Sick Room.

de TAYLOR, Margaret & Frances McNAUGHT.

Estado
Usado
Edición
Second Edition
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 210.35

Mostrar detalles

Descripción:
Toronto: William Briggs, 1902. Second Edition. 12mo. pp. v, [6]-454. old bds. (worn, remains of recipes mounted on covers). dola2830
Precio
EUR 210.35
No hay imagen

Pâtissier. Photographs by Karin Calvert.

de MOLLOIS, Emmanuel.

Estado
Usado
Edición
First Edition
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 93.49

Mostrar detalles

Descripción:
[Crawley]: University of Western Australia, [2013]. First Edition. 4to. pp. 6 p.l., 277, [1]. profusely illus. in colour. index. bds. Fine copy. dola2700
Precio
EUR 93.49
No hay imagen

Mrs. Beeton’s Cookery Book…

de BEETON, [Isabella Mary] [1836-1865].

Estado
Usado
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 116.86

Mostrar detalles

Descripción:
London & Melbourne: Ward, Lock & Co. Limited, [c1885]. 12mo. pp. 1 p.l., 5-384, [2]ads. 8 colour plates & 150 b/w illus. contemporary leather (some staining to leather, tear in frontis. & title – no loss). elala5785
Precio
EUR 116.86
No hay imagen

Soyer's Culinary Campaign. Being Historical Reminiscences Of The Late War. With The Plain Art Of Cookery For Military And Civil Institutions, The Army, Navy, Public, Etc. Etc.

de SOYER, Alexis [Benoît] [1810-1858].

Estado
Usado
Edición
First Edition of this interesting work by the most celebrated c
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 467.45

Mostrar detalles

Descripción:
London & New York: G.Routledge, 1857. First Edition of this interesting work by the most celebrated chef in Victorian England, who reigned over the kitchens at the Reform Club from 1837 to 1850. Soyer designed the kitchens there with British architect Charles Barry, and introduced many innovations including cooking with gas, refrigerators cooled by cold water, and… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 467.45
No hay imagen

The Art of Eating.

de FISHER, M[ary] F[rances] K[ennedy].

Estado
Usado
Edición
First Collected Edition
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 140.23

Mostrar detalles

Descripción:
Cleveland & New York: The World Publishing Company, [1954]. First Collected Edition. 8vo. pp. xvi, 749, [1 leaf]. quarter cloth. A very good copy in fair price-clipped dw. (dw. chipped, torn & rubbed)
Precio
EUR 140.23
No hay imagen

The Art Of Cuisine. Introduction by M.G.Dortu and Ph. Huisman, Translated by Margery Weiner, Culinary Notes and Annotation by Barbara Kafka.

de TOULOUSE-LAUTREC, Henri De & Maurice JOYANT.

Estado
Usado
Edición
First Edition in English
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 70.12

Mostrar detalles

Descripción:
New York...: Holt, Rinehart and Winston, [1966]. First Edition in English. 8vo. pp. 164, [4]. mounted colour frontis., & numerous illus. (some full-page colour). index. cloth. dw. Very good copy (inscription on front flyleaf)
Precio
EUR 70.12
No hay imagen

The Modern Baker Confectioner And Caterer...New And Revised Edition

de KIRKLAND, John

Estado
Usado
Edición
Second Revised Edition (first: 1907). A comprehensive and well-i
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 233.72

Mostrar detalles

Descripción:
London: Gresham Publishing Company Ltd., 1924. Second Revised Edition (first: 1907). A comprehensive and well-illustrated work, with contributions from specialists and trade experts, intended to offer a faithful record of all that is necessary for the successful conduct of business in baking, confectionery, and catering. The author was a lecturer and teacher of bread-making at the National Bakery School… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 233.72
No hay imagen

Manufacture Of Whiskey, Brandy and Cordials

de HIRSCH, Irving

Estado
Usado
Edición
First Edition
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 140.23

Mostrar detalles

Descripción:
Newark, NJ: Sherman Engíríg. Co., [1934]. First Edition. 8vo. pp. ff. [5], ix-xvii, 133. numerous full-page text illus. cloth
Precio
EUR 140.23
No hay imagen

Chapeau! Canada Les Grands Chef

de BLACKIE, Jillian; CHAPMAN, Sasha; CHESTERMAN, Lesley; HERCZ, Robert; et al

Estado
Usado
Edición
First Edition with DVD insert
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 210.35

Mostrar detalles

Descripción:
[Saint Lambert: Chapeau Canada Les Grand Chefs, 2005]. First Edition with DVD insert. folio. ff. 447. profusely illus. in colour. text in English & French. bds
Precio
EUR 210.35
No hay imagen

The Dance of Spices Classic Indian Cooking For Todayís Home Kitchen

de HIREMATH, Laxmi

Estado
Usado
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.40

Mostrar detalles

Descripción:
[Hoboken, New Jersey]: John Wiley & Sons, Inc., [2005]. 4to. pp. x, 454. Index. boards. dw
Precio
EUR 37.40
No hay imagen

136 Questions and Answers on Breads, Cakes, Rolls, Cookies, Doughnuts, Icings

de BROEG, W.E

Estado
Usado
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.72

Mostrar detalles

Descripción:
[Chicago: Bakerís Helper Company, 1937]. 4to. pp. 88, [3]. b/w illus. cloth (endpapers browned, corners bit worn, tad soiled)
Precio
EUR 32.72
No hay imagen

Le Carnet d’Anna.

de POMIANE, E. De.

Estado
Usado
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 70.12

Mostrar detalles

Descripción:
N.p.: Calmann Levy, [1967]. 8vo. unpaginated. French text. b/w illus. 161 recipes. leatherette
Precio
EUR 70.12
No hay imagen

Donation Pierre LÈvy

de PARIS. EDITIONS DE LA R…UNION DES MUS…ES NATIONAUX

Estado
Usado
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.40

Mostrar detalles

Descripción:
[Paris]: 1978. 8vo. pp. 279. French text. profusely illus. in b/w, some colour. wrs. (extremities rubbed & worn)
Precio
EUR 37.40
No hay imagen

Music Das Graphische Werk 1947 bis 1962

de SCHMUCKING, Rolf

Estado
Usado
Edición
Edition limited to 1,000 printed copies of which this copy is nu
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 93.49

Mostrar detalles

Descripción:
Braunschweig: Galerie Schmucking, 1962. Edition limited to 1,000 printed copies of which this copy is number 544. 8vo. unpaginated. German text. b/w illus. wrs. (spine & edges bit sunned)
Precio
EUR 93.49
No hay imagen

Mrs. Beeton's Household Management A Complete Cookery BookÖ

de BEETON, Isabella [Mary] [1836-1865]

Estado
Usado
Edición
cfBitting p. 32. cfCagle 560a. cfOberlÈ 236. cfSimon p. 20
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 420.70

Mostrar detalles

Descripción:
London: Ward, Lock And Co., Limited, [c1900]. cfBitting p. 32. cfCagle 560a. cfOberlÈ 236. cfSimon p. 20. 8vo. pp. xvi, 1680, [8]ads. ads on endleaves. with half-title. numerous plates (32 in colour, incl. frontis., those in b/w double-sided). a few text illus. original quarter roan (rubbed)
Precio
EUR 420.70
No hay imagen

La Proveuce de Ducasse Avec la collaboration de Francois Simon

de DUCASSE, Alain & Francois SIMON

Estado
Usado
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 56.04

Mostrar detalles

Descripción:
[Paris]: Editions Assouline, [2000]. folio. pp. 158, [2]. numerous illus. (most colour)
Precio
EUR 56.04
No hay imagen

Great Chefs Of France The masters of haute cuisine and their secrets

de BLAKE, Anthony & Quentin CREWE

Estado
Usado
Edición
First Edition
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 70.05

Mostrar detalles

Descripción:
New York: Harry N. Abrams, 1978. First Edition. 4to. pp. 239. 350 b/w & 120 colour illus. cloth. dw
Precio
EUR 70.05
No hay imagen

The Confectioners’ Hand-Book And Practical Guide To The Art Of Sugar Boiling…The Manufacture of Creams, Fondants, Liqueurs, Pastilles, Jujubes… Chocolate…Caramels…Jams, Jellies, And Marmalades…English And Scotch Pastry, Cordials and Syrups…Aerated Waters…

de SKUSE, E

Estado
Usado
Edición
Fourth Edition. cfBitting p. 437
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 210.35

Mostrar detalles

Descripción:
London: Published By E.Skuse, Simpkin, Marshall & Co.…, [c1881]. Fourth Edition. cfBitting p. 437. 8vo. pp. viii, 184, [24]ads. wood-engraved title vignette (portrait of the author with thermometer & kettle). numerous wood-engraved text illus. original black & gilt-stamped cloth (cloth darkened, extremities frayed, several leaves lightly soiled)
Precio
EUR 210.35
No hay imagen

The Modern Cook; A Practical Guide to the Culinary Art In All Its Branches: Comprising, In Addition to English Cookery, The Most Approved And Recherché Systems Of French, Italian, And German Cookery…

de FRANCATELLI, Charles Elmé [1805-1876]

Estado
Usado
Edición
Sixteenth Edition, Revised And Enlarged. Francatelli, a native-b
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 256.85

Mostrar detalles

Descripción:
London: Richard Bentley, 1865. Sixteenth Edition, Revised And Enlarged. Francatelli, a native-born Englishman of Italian extraction, studied under Carême in France and variously served as chef to the Earl of Chesterfield, the Earl of Dudley, Lord Kinnaird, St. James’s Club, Queen Victoria, the Reform Club, &c. “While able to dress the costliest banquets, Francatelli was likewise a culinary economist… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 256.85
No hay imagen

Physiologie Du Goût Ou Méditations De Gastronomie Transcendante Ouvrage théorique, historique, et à l’ordre du jour Dédié Aux Gastronomes Parisiens...Nouvelle Édition Précédée D’Une Notice

de BRILLAT-SAVARIN, Jean-Anthelme [1755-1826]

Estado
Usado
Edición
cfBitting 60-61. cfCagle 98-102. cfSimon 253. cfVicaire 117-121
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 140.09

Mostrar detalles

Descripción:
Paris: E.Dentu, 1886. cfBitting 60-61. cfCagle 98-102. cfSimon 253. cfVicaire 117-121. small 8vo. pp. 2 p.l., vii, 308. with half-title. contemporary quarter morocco (light foxing to outer leaves)
Precio
EUR 140.09