Food from Dave Shoots, Bookseller

Novedades

Dessert

Dessert

de Williams-Sonoma

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780743226431
Cantidad disponible
1
Librería
Saint John, New Brunswick, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.18

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Descripción:
N.Y.: Simon & Schuster/ Source Book. Illus. by Maren Caruso Photos.. Very Good. Hardcover. 8 1/2 x 9 1/2. Original black laminated boards. Brief gift note. Recipes and text by Abigail Johnson Dodge. Classics, Simple Desserts, Summer Fruit Desserts, Holiday Desserts, Special Occasions, Chocolate Decadence, Dessert Basics, Glossary, Index. ISBN 0-7432-2643-7 and 9 780743 226431..
Precio
EUR 14.18
Foods and Principles of Cookery

Foods and Principles of Cookery

de Fitch, Natalie K. And Francis, Charlotte A.

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Edición
Eighth Printing
Published
1961
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Saint John, New Brunswick, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.36

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Descripción:
Englewood Cliffs, N.J.: Prentice-Hall, 1961 Ex-Library. Good. Original Cloth. Eighth Printing. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Blue cloth with attractive silver cover and spine lettering. Preface states, "This book is intended for student use as a text in a first course in foods on the college level", especially with regard to principles underlying all aspects of food… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 28.36