Cooking & Food from The Wild Muse

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Feasting: A Celebration of Food in Art
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Feasting: A Celebration of Food in Art

de Yood, James

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
1st
Published
1992
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780876636466
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.45

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Descripción:
NY: Universe Pub, 1992. First edition. Hard cover in dust jacket. Published NY: Universe Pub., 1992. Folio, 10" x 12 1/2", 80pp., 60 full color illustrations from paintings in the Art Institute of Chicago. Corner clipped off front flyleaf, mild sweating to upper edge of boards, else fine in fine dust jacket. . 1st. Hard. Very Good/Very Good. Folio.… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 23.45
Housekeeping in Old Virginia. Containing Contributions from Two Hundred and Fifty of Virginia's Noted Housewives, Distinguished for Their Skill in the Culinary Art and Other Branches of Domestic Economy
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Housekeeping in Old Virginia. Containing Contributions from Two Hundred and Fifty of Virginia's Noted Housewives, Distinguished for Their Skill in the Culinary Art and Other Branches of Domestic Economy

de Tyree, Marion Cabell, Ed.

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Published
1965
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 46.90

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Descripción:
Louisville, KY,: Favorite Recipes Press, 1965. Hard cover. Facsimile reprint of the 1879 edition. Published Louisville, KY,: Favorite Recipes Press, 1965. 8vo., 528pp., plus ads. Burgundy leatherette with pictorial gilt cover and titles. Fine. . Hard. Fine/No Jacket. 8vo.
Precio
EUR 46.90
The Chemistry of Cookery
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The Chemistry of Cookery

de Williams, W. Mattieu

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Edición
1st
Published
1891
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 93.80

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Descripción:
NY: Appleton, 1891. First American edition. Hard cover in original cloth. Published NY: Appleton, 1891. 8vo., vi+328pp. Green pebbled cloth with gilt titles and cover design. Fine. . 1st. Hard. Fine/No Jacket. 8vo.
Precio
EUR 93.80
Néo-physiologie du goût par ordre alphabétique, ou dictionnaire général de la cuisine française ancienne et moderne. Ainsi que de office et de la pharmacie domestique ...
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Néo-physiologie du goût par ordre alphabétique, ou dictionnaire général de la cuisine française ancienne et moderne. Ainsi que de office et de la pharmacie domestique ...

de Grimod de La Reynière, Alexandre-Balthazar-Laurent, Cousin, (Courchamps, comte de)

Estado
Usado - Good
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No Jacket, As Issued
Edición
1st
Published
1839
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 351.75

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Descripción:
Paris: Au Bureau du Dictionnaire Général de Cuisine, 1839. First edition. Full marbled leather, gilt spine titles and decorations, marbled endpapers. Published Paris: Au Bureau du Dictionnaire Général de Cuisine, 1839. Large 8vo., 6 3/4" x 10", 635pp., comprising 3 sections - Dictionnaire de la Cuisine Française; Recueil des Menus; Pharmacie Domestique, ou Recueil des Recettes Medicales. Title page lacking,… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 351.75
Lobel's Meat and Wine: Great Recipes for Cooking and Pairing
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Lobel's Meat and Wine: Great Recipes for Cooking and Pairing

de Stanley Lobel; Leon Lobel; Evan Lobel; Mark Lobel; David Lobel

Estado
Usado - Near Fine
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Near Fine
Edición
1st
Published
2006
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780811847322
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.07

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Descripción:
San Francisco: Chronicle Books, 2006. First edition. Hard cover in dust jacket. Published San Francisco: 2006, first printing. Square 4to., 8 1/2" x 9 1/2", 224pp., illustrated in full color. Near fine in near fine dust jacket. . 1st. Hard. Near Fine/Near Fine. 4to.
Precio
EUR 14.07
Hearth to Hearth A Gathering of Early American Recipes
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Hearth to Hearth A Gathering of Early American Recipes

de Cohen, Phyllis; Hellman, Carol

Estado
Usado - Near Fine
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No Jacket, As Issued
Edición
1st
Published
2006
Encuadernación
Paperback
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.83

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Descripción:
Katonah, NY: John Jay Homestead, 2006. First edition. Spiral bound. Published Katonah, NY: John Jay Homestead, 2006. 4to., spiral wrappers with clear acetate cover. 8 1/2" x 11", vi+74pp., illustrated. Near fine. . 1st. Soft Cover. Near Fine/No Jacket, As Issued. 4to.
Precio
EUR 32.83
A Summary of Halachos of Pesach - Section Two

A Summary of Halachos of Pesach - Section Two

de Eider, Shimon D

Estado
Usado - Very Good
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No Jacket, As Issued
Published
1978
Encuadernación
Paperback
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.38

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Descripción:
Lakewood, New Jersey, U.S.A., 1978. Section Two. Trade softcover. Published Lakewood, 1978. 4to. wrappers. viii+40 pp. Text in English and Hebrew. Bookplate on rear cover. Very good.. Soft Cover. Very Good/No Jacket, As Issued. 4to.
Precio
EUR 9.38
Halachos of Shabbos - Section 4

Halachos of Shabbos - Section 4

de Eider, Shimon D

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Published
1974
Encuadernación
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.76

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Descripción:
Lakewood, New Jersey, U.S.A., 1974. Hard cover. Published Lakewood, New Jersey, 1974. 4to., 8 3/4" x 11 1/4". The 39 avos melachos. Grinding, kneading, baking. Text in English and Hebrew. Bookplate on pastedown. Very good, clean, unmarked.. Hard. Very Good/No Jacket. 4to.
Precio
EUR 18.76
The Williamsburg Art of Cookery
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The Williamsburg Art of Cookery

de Bullock, Helen

Estado
Usado - Very Good
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No Jacket
Published
1938
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.14

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Descripción:
Williamsburg: Colonial Williamsburg, 1938. THE WILLIAMSBURG ART OF COOKERY OR, ACCOMPLISH'D GENTLEWOMAN'S COMPANION: Being a Collection of upwards of Five Hundred of the most Ancient & Approv'd Recipes in Virginia Cookery. Published Williamsburg: Colonial Williamsburg, 1938, eighth printing. 12mo., black cloth with gilt titles and art paper covered boards, speckled edges, illustrated with plates. A facsimilie edition. An attractive, very… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 28.14
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Professional Baking

de Gisslen, Wayne

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Published
1985
Encuadernación
ISBN
9780471886686
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.45

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Descripción:
NY: Wiley, 1985. Hard cover. Published NY: Wiley, 1985, third printing. 4to., 8 1/2" x 11 1/4." xvii+346 pp., illustrated. Highlighting to a dozen pages, few edge stains, else very good. . Hard. Very Good/No Jacket. 4to.
Precio
EUR 23.45
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The New Cooks' Catalogue

de Wolf, Burt; Aronson, Emily; Fabricant, Florence

Estado
Usado - Near Fine
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Near Fine
Edición
1st
Published
2000
Encuadernación
ISBN
9780375406737
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.76

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Descripción:
NY: Alfred a Knopf Inc, 2000. First edition. Hard cover in dust jacket. Published NY: Knopf, 2000. First printing. 4to., 9" x 11 1/4." x+508 pp., more than 1,000 full color illustrations. Near fine in near fine dust jacket.. 1st. Hard. Near Fine/Near Fine. 4to.
Precio
EUR 18.76
Culinary Arts Cookbook

Culinary Arts Cookbook

de Culinary Arts Institute

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Published
1990
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780832605802
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.52

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Descripción:
Melrose Park, Illinois, U.S.A.: Delair Pub Co, 1990. Hard cover in dust jacket. Published IL: Delair, 1990. Eighth printing. Thick, large 4to., 8 3/4" x 11 1/4." 799pp., profus. illus. 500 color photos. Encyclopedia of 4400 recipes. A fine copy in fine dj.. Hard. Fine/Fine. 4to. Illus.
Precio
EUR 37.52
American Elegance: Classic and Contemporary Menus from Celebrated Hosts and Hostesses

American Elegance: Classic and Contemporary Menus from Celebrated Hosts and Hostesses

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Published
1988
Encuadernación
ISBN
9780896598867
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.35

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Descripción:
New York, New York, U.S.A.: Abbeville Pr, 1988. Hardcover in dust jacket. Published NY: Abbeyville, 1988. Square 4to., 10 1/4" x 10 1/4." 246pp., ilus full color plates. Red cloth with embossed cover and gilt lettering on spine, printed on heavy coated paper. A fine copy in very near fine dj. Dj has a small closed tear on the… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 17.35
What We Eat: The True Story of Why We Put Sugar in Our Coffee and Ketchup on Our Fries

What We Eat: The True Story of Why We Put Sugar in Our Coffee and Ketchup on Our Fries

de Wolf, Burt, Ed

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
1st
Published
2002
Encuadernación
ISBN
9781887656986
Cantidad disponible
1
Librería
Granville, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.38

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Descripción:
San Diego, California, U.S.A.: Tehabi Books, 2002. First Edition. Hardcover in dust jacket. Published San Diego:: Tehabi, 2002. 4to., 9 1/2" x 11 1/2." 176pp., illus color. Fine in fine dj.. 1st. Hard. Fine/Fine. 4to. Illus.
Precio
EUR 9.38