Blue Ribbon Preserves: Secrets to Award-Winning Jams, Jellies, Marmalades and More: A Cookbook
de Amendt, Linda J
- Nuevo
- Tapa blanda
- First
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 1557883610
- ISBN 13
- 9781557883612
- Librería
-
Carson City, Nevada, United States
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Sobre este artículo
Sinopsis
Blue Ribbon Preserves features the award-winning recipes, canning tips, and methods for making preserves that have made Linda J. Amendt one of the top prize-winning cooks in the nation. This handy and helpful volume explains how to make the finest jams, jellies, marmalades, preserves, conserves, butters, curds, fruit, vegetables, juices, sauces, pickles, vinegars, syrups, and specialty preserves. Plus, it has a complete canning guide with the latest methods and safety precautions.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Cronus Books, LLC. (US)
- Inventario del vendedor #
- 240122034
- Título
- Blue Ribbon Preserves: Secrets to Award-Winning Jams, Jellies, Marmalades and More: A Cookbook
- Autor
- Amendt, Linda J
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- 1st Edition, 3rd Printing
- ISBN 10
- 1557883610
- ISBN 13
- 9781557883612
- Editorial
- HP Books
- Lugar de publicación
- New York, Ny, U.s.a.
- Fecha de publicación
- 2001-07-01
- Tamaño
- 7x1x9
- X weight
- 20 oz
Términos de venta
Cronus Books, LLC.
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