La Cuisine francaise du XVIe au XXe siecle: L'art du bien manger, Suivi de L'art de choisir les vins et de les servir a table, d'un chapitre special, orne de figures explicatives sur le découpage, et de nombreux menus anciens et modernes, puis des aphorismes de Brillat-Savarin en 20 compositions hors-texte de A. Robida. Preface d'Andre Theuriet. Edition accompagnee d'une serie de reproductions d'estampes, d'apres les maîtres de la peinture; en outre, de dessins de A. Robida, gravés par A. Lerondeau, et de bois originaux du graveur Paul E. Colin expliqués par Gustave Geffroy.
de Richardin, Edmond : d’Anre Theuriet : Gustave Geffroy
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Very good, pages moderately toned.
- Librería
-
Reno, Nevada, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Paris.: Editions d'Art et de Litterature, Circa 1910. Modern full brown leather, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.. Very good, pages moderately toned. . 19.5x13.5 cm.. French text. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spine. weight: 2.8 lb. Numerous illustrations.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Zephyr Books (US)
- Inventario del vendedor #
- 355847
- Título
- La Cuisine francaise du XVIe au XXe siecle: L'art du bien manger, Suivi de L'art de choisir les vins et de les servir a table, d'un chapitre special, orne de figures explicatives sur le découpage, et de nombreux menus anciens et modernes, puis des aphorismes de Brillat-Savarin en 20 compositions hors-texte de A. Robida. Preface d'Andre Theuriet. Edition accompagnee d'une serie de reproductions d'estampes, d'apres les maîtres de la peinture; en outre, de dessins de A. Robida, gravés par A. Lerondeau, et de bois originaux du graveur Paul E. Colin expliqués par Gustave Geffroy.
- Autor
- Richardin, Edmond : d’Anre Theuriet : Gustave Geffroy
- Formato/Encuadernación
- Modern full brown leather, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.
- Estado del libro
- Usado - Very good, pages moderately toned.
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa dura
- Editorial
- Editions d'Art et de Litterature
- Lugar de publicación
- Paris.
- Fecha de publicación
- Circa 1910
- Páginas
- xvi, 926 pp.
- Tamaño
- 19.5x13.5 cm.
- Catálogos del vendedor
- Cookbooks;
Términos de venta
Zephyr Books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery for any reason.
Sobre el vendedor
Zephyr Books
Miembro de Biblio desde 2018
Reno, Nevada
Sobre Zephyr Books
Zephyr Books is owned and operated by Lee and Ivye Johnson. We have been in the book business in Reno, Nevada since 1994. We have operated both brick and mortar, as well as online exclusive shops. We closed our brick and mortar shop in 2013, and now offer an exclusive selection of rare, collectible, and antiquarian books online only.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- Spine
- The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....
- Raised Band(s)
- Raised bands refer to the ridges that protrude slightly from the spine on leather bound books. The bands are created in the...