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Aunt Ella’s Cook Book.
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Aunt Ella’s Cook Book.

de McCarthy, Marguerite Gilbert.

Estado
Usado - Very good, tight and unmarked in a good dust jacket with tattered edges.
Edición
1st Edition.
Published
1949
Encuadernación
Red checkered cloth, red titles on white backgrounds.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.57

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Descripción:
Boston.: Little, Brown Co., 1949. 1st Edition.. Red checkered cloth, red titles on white backgrounds.. Very good, tight and unmarked in a good dust jacket with tattered edges.. 21x14 cm.. “A country cook book, with recipes for for every day or special days”. weight: 1.0 lb.
Precio
EUR 42.57
Betty Crocker's New Picture Cook Book.
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Betty Crocker's New Picture Cook Book.

de General Mills.

Estado
Usado - Very good, light wear to corners an spine ends.
Edición
First edition, third printing.
Published
1961
Encuadernación
Five-ring binder with color pictorial boards.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 66.22

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Descripción:
New York.: McGraw-Hill., 1961. First edition, third printing.. Five-ring binder with color pictorial boards. . Very good, light wear to corners an spine ends. . 25x23 cm.. weight: 2.9 lb. Numerous illustrations.
Precio
EUR 66.22
Les Menus Detailles de la Menagere: 180 Menus simples et pratiques
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Les Menus Detailles de la Menagere: 180 Menus simples et pratiques

de Pellaprat, Henri-Paul.

Estado
Usado - Very good, small chip to spine, pages lightly toned.
Published
1949
Encuadernación
Modern quarter maroon leather over marbled boards, gilt spine title, ribbon marker.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.57

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Descripción:
Paris.: Editions Du Comptoir Francais Du Livre,, 1949. Modern quarter maroon leather over marbled boards, gilt spine title, ribbon marker.. Very good, small chip to spine, pages lightly toned. . 26x18.5 cm.. French text. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spine. weight:1.9 lb. Numerous color… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 42.57
Le livre de cuisine de l'Ouest-Eclair.
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Le livre de cuisine de l'Ouest-Eclair.

de Nignon, Edouard.

Estado
Usado - Very good, pages moderately toned.
Edición
1st Edition.
Published
No date but 1924
Encuadernación
Modern quarter maroon leather over marbled boards, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 127.71

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Descripción:
[Rennes].: [ L'Ouest-Eclair.], No date but 1924. 1st Edition.. Modern quarter maroon leather over marbled boards, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.. Very good, pages moderately toned. . 18.5x11.5 cm.. French text. An uncommon early edition. L'Ouest-Eclair was a regional; daily newspaper. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 127.71
L’art de la Cuisine.
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L’art de la Cuisine.

de Saint-Genes, Marguerite de.

Estado
Usado - Very good, pages lightly toned.
Published
Circa 1930
Encuadernación
Modern full brown leather, raised bands, gilt spine title, original paper cover bound in, ribbon marker.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.57

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Descripción:
Paris.: Maison de la Bonne., Circa 1930. Modern full brown leather, raised bands, gilt spine title, original paper cover bound in, ribbon marker.. Very good, pages lightly toned. . 20x13 cm.. French text. Uncommon. Erroneous date on spine. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spine. weight:… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 42.57
La Cuisine francaise du XVIe au XXe siecle: L'art du bien manger, Suivi de L'art de choisir les vins et de les servir a table, d'un chapitre special, orne de figures explicatives sur le découpage, et de nombreux menus anciens et modernes, puis des aphorismes de Brillat-Savarin en 20 compositions hors-texte de A. Robida. Preface d'Andre Theuriet. Edition accompagnee d'une serie de reproductions d'estampes, d'apres les maîtres de la peinture; en outre, de dessins de A. Robida, gravés par A. Lerondeau, et de bois originaux du graveur Paul E. Colin expliqués par Gustave Geffroy.
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Descripción:
Paris.: Editions d'Art et de Litterature, Circa 1910. Modern full brown leather, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.. Very good, pages moderately toned. . 19.5x13.5 cm.. French text. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spine. weight: 2.8 lb. Numerous illustrations.
Precio
EUR 127.71
Le Repertoire de la Cuisine.
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Le Repertoire de la Cuisine.

de Gringoire, th. and L. Saulnier.

Estado
Usado - Very good, pages lightly toned.
Published
1962
Encuadernación
Modern quarter maroon leather over marbled boards, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 70.95

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Descripción:
Paris.: Duypont et Malgat., 1962. Modern quarter maroon leather over marbled boards, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.. Very good, pages lightly toned.. 19x12.5 cm.. French text. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spine. weight: 0.7 lb.
Precio
EUR 70.95
Recettes Et Procedes Utiles.
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Recettes Et Procedes Utiles.

de Tissandier, Gaston

Estado
Usado - Very good, pages toned.
Published
1897
Encuadernación
Modern quarter bound maroon leather, gilt spine title, ribbon marker.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.57

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Descripción:
Paris.: Masson, 1897. Modern quarter bound maroon leather, gilt spine title, ribbon marker.. Very good, pages toned. . 16.8x10.6 cm.. French text. Useful recipes for many household uses. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spine. weight: 0.9 lb.
Precio
EUR 42.57
La Cuisine pas Chere.
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La Cuisine pas Chere.

de Mag, Tante.

Estado
Usado - Very good, two cuts to title page, pages toned.
Published
Circa 1930
Encuadernación
Modern quarter maroon leather over marbled boards, gilt spine title, ribbon marker. .
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.11

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Descripción:
Circa 1930. Modern quarter maroon leather over marbled boards, gilt spine title, ribbon marker. .. Very good, two cuts to title page, pages toned. . 18.5x11.3 cm.. French text. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spine. weight: 1.1 lb.
Precio
EUR 33.11
Plats Nouveaux! 300 recettes inedites ou singulieres
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Plats Nouveaux! 300 recettes inedites ou singulieres

de Reboux, Paul.

Estado
Usado - Very good, light scuff to back cover, pages moderately toned.
Published
1928
Encuadernación
Modern quarter green leather over marbled boards, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.57

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Descripción:
Paris.: Ernest Flammarion., 1928. Modern quarter green leather over marbled boards, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.. Very good, light scuff to back cover, pages moderately toned. . 17.5x13.2 cm.. French text. An attractively bound copy of this popular cook book. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 42.57
La Veritable Cuisine de Famille. Comprenant 1.000 Recettes et 500 Menus.
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La Veritable Cuisine de Famille. Comprenant 1.000 Recettes et 500 Menus.

de Marie, Tante.

Estado
Usado - Very good, pages lightly toned.
Published
Circa 1930
Encuadernación
Modern quarter bound maroon leather, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 47.30

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Descripción:
Paris.: A. Taride., Circa 1930. Modern quarter bound maroon leather, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.. Very good, pages lightly toned. . 17.8x9.5 cm.. French text. Erroneous date on spine.A popular title in an attractive modern binding. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spine. weight:1.4… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 47.30
Physiologie du Gout. (2 volumes).
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Physiologie du Gout. (2 volumes).

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme.

Estado
Usado - Good, front joint split on volume 1, but cover still attached, volume 1 lacks spine label, otherwise very good, contents tight a
Published
1879
Encuadernación
Contemporary half brown calf over marbled boards, raised bands, top edge gilt, marbled endpapers.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 80.41

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Descripción:
Paris.: Jouaust-Libarie. des Bibliophiles., 1879. Contemporary half brown calf over marbled boards, raised bands, top edge gilt, marbled endpapers.. Good, front joint split on volume 1, but cover still attached, volume 1 lacks spine label, otherwise very good, contents tight and clean.. 12mo., 17.8x11.3 cm.. French text. The classic treatise on gastronomy. weight: 2.0 lb. Preface par… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 80.41
La Cuisine Froide Simple et Pratique. Hors-d’oeuvre, Plats d’oeufs froids, Les Entrees aux Fromages.
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La Cuisine Froide Simple et Pratique. Hors-d’oeuvre, Plats d’oeufs froids, Les Entrees aux Fromages.

de Pellaprat, Henri-Paul.

Estado
Usado - Very good, small chip to spine, pages lightly toned.
Published
1949
Encuadernación
Modern quarter bound maroon leather over marbled boards, gilt spine title, ribbon marker.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.57

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Descripción:
Paris.: Editions Du Comptoir Francais Du Livre,, 1949. Modern quarter bound maroon leather over marbled boards, gilt spine title, ribbon marker.. Very good, small chip to spine, pages lightly toned. . 26x18.5 cm.. French text. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spine. weight: 1.5 lb. … Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 42.57
La Science Du Maitre D'Hotel, Confiseur, a l'Usage Des Officiers, Avec Des Observations Sur La Connoissance & Les Proprietes Des Fruits. Enrichie De Desseins En Decorations & Parterres Pour Les Desserts. Suite du Maîte d'Hotel Cuisinier.
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La Science Du Maitre D'Hotel, Confiseur, a l'Usage Des Officiers, Avec Des Observations Sur La Connoissance & Les Proprietes Des Fruits. Enrichie De Desseins En Decorations & Parterres Pour Les Desserts. Suite du Maîte d'Hotel Cuisinier.

de [Menon].

Estado
Usado - Good, covers worn, front joint split but holding, tear to two folding plates with no loss, very good clean text.
Published
1776
Encuadernación
Contemporary full mottled calf, raised bands, gilt spine decorations, marbled endpapers.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 260.15

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Descripción:
Paris., 1776. Contemporary full mottled calf, raised bands, gilt spine decorations, marbled endpapers.. Good, covers worn, front joint split but holding, tear to two folding plates with no loss, very good clean text. . 12mo. 17x10 cm.. French text. Scarce. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland. weight: 0.9 lb. 5… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 260.15
Les Soupers de la Cour ou L'Art de Travailler Toutes Sortes D'Alimens, Por servir les meilleures Tables, suivant les quatre Saisons. Volume 2 only (of 4).
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Les Soupers de la Cour ou L'Art de Travailler Toutes Sortes D'Alimens, Por servir les meilleures Tables, suivant les quatre Saisons. Volume 2 only (of 4).

de [Menon].

Estado
Usado - Good, covers worn at corners and spine, joints weak, contents tight and unmarked, very light scattered foxing.
Edición
1st Edition.
Published
1755
Encuadernación
Contemporary full mottled calf, raised bands, gilt spine decorations, edges stained red, marbled endpapers.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 586.52

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Descripción:
Paris.: Guillyn., 1755. 1st Edition.. Contemporary full mottled calf, raised bands, gilt spine decorations, edges stained red, marbled endpapers.. Good, covers worn at corners and spine, joints weak, contents tight and unmarked, very light scattered foxing.. 12mo., 17x10 cm.. French text. Volume 2 only of the monumental four-volume eighteenth century cook book. Scarce. From the library of… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 586.52
La Cuisine pas Chere.
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La Cuisine pas Chere.

de Mag, Tante.

Estado
Usado - Very good, pages toned.
Published
no date but 1919
Encuadernación
Modern quarter bound maroon leather, gilt spine title, ribbon marker, original pictorial paper cover bound in.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.57

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Descripción:
no date but 1919. Modern quarter bound maroon leather, gilt spine title, ribbon marker, original pictorial paper cover bound in.. Very good, pages toned. . 18.5x11.3 cm.. French text. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spine. weight: 0.8 lb.
Precio
EUR 42.57
Les Desserts: Recueil de Patisserie et Entremets Simples.
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Les Desserts: Recueil de Patisserie et Entremets Simples.

de Pellaprat, Henri-Paul.

Estado
Usado - Very good, pages lightly toned.
Published
1949
Encuadernación
Modern quarter bound maroon leather, gilt spine title, ribbon marker.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.57

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Descripción:
Paris.: Editions Du Comptoir Francais Du Livre,, 1949. Modern quarter bound maroon leather, gilt spine title, ribbon marker.. Very good, pages lightly toned. . 26x18.5 cm.. French text. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spine. weight: 1.7 lb. Numerous color illustrations.
Precio
EUR 42.57
Manuel domestique, conseils pratiques et recettes utiles : La cuisine économique - Des recettes d'économie domestique - L'infirmier chez soi - Un précis d'hygiène - Le jardin potager et fruitier.
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Manuel domestique, conseils pratiques et recettes utiles : La cuisine économique - Des recettes d'économie domestique - L'infirmier chez soi - Un précis d'hygiène - Le jardin potager et fruitier.

de Anonymous.

Estado
Usado - Very good, pages toned.
Edición
Reprint.
Published
1902
Encuadernación
Modern quarter bound maroon leather, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 89.87

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Descripción:
Lyon.: Librairie Catholique Emmanuel Vitte. , 1902. Reprint.. Modern quarter bound maroon leather, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.. Very good, pages toned. . 18.5x12 cm.. French text. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spine. weight: 1.4 lb. 6 full-page plates.
Precio
EUR 89.87
La cuisine de tous les jours. Recueil de 900 recettes de cuisine.
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La cuisine de tous les jours. Recueil de 900 recettes de cuisine.

de Pellaprat, Henri.

Estado
Usado - Very good, pages moderately toned.
Published
circa 1930
Encuadernación
Modern quarter green leather over marbled boards, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 61.49

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Descripción:
Paris.: Le Cordon Bleu., circa 1930. Modern quarter green leather over marbled boards, raised bands, gilt spine title, ribbon marker.. Very good, pages moderately toned. . 21x13 cm.. French text. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spine. weight: 0.9 lb.
Precio
EUR 61.49
Physiologie du Gout ou Méditations de Gastronomie Transcendante. Ouvrage Théorique, Historique et à l'ordre du jour dédié aux Gastronomes Parisiens.  (2 volumes).
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Physiologie du Gout ou Méditations de Gastronomie Transcendante. Ouvrage Théorique, Historique et à l'ordre du jour dédié aux Gastronomes Parisiens. (2 volumes).

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme.

Estado
Usado - Very good, pages lightly foxed.
Edición
3rd Edition.
Published
1829
Encuadernación
Modern quarter maroon leather over marbled boards, raised bands, gilt spine titles, ribbon markers.
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 260.15

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Descripción:
Paris..: A. Sautelet : Alexandre Mesnier., 1829. 3rd Edition.. Modern quarter maroon leather over marbled boards, raised bands, gilt spine titles, ribbon markers.. Very good, pages lightly foxed. . 8vo., 20.3x13 cm.. French text. The classic treatise on gastronomy. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 260.15