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Physiologie du Gout ou Méditations de Gastronomie Transcendante. Ouvrage Théorique, Historique et à l'ordre du jour dédié aux Gastronomes Parisiens.  (2 volumes).

Physiologie du Gout ou Méditations de Gastronomie Transcendante. Ouvrage Théorique, Historique et à l'ordre du jour dédié aux Gastronomes Parisiens. (2 volumes).

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Physiologie du Gout ou Méditations de Gastronomie Transcendante. Ouvrage Théorique, Historique et à l'ordre du jour dédié aux Gastronomes Parisiens. (2 volumes).

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme

  • Usado
  • Tapa dura
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Very good, pages lightly foxed.
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Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
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Paris..: A. Sautelet : Alexandre Mesnier., 1829. 3rd Edition.. Modern quarter maroon leather over marbled boards, raised bands, gilt spine titles, ribbon markers.. Very good, pages lightly foxed. . 8vo., 20.3x13 cm.. French text. The classic treatise on gastronomy. From the library of the author of “The Food Encyclopedia”, Jacques L. Rolland with his initials on the spines. weight: 2.3 lb.. .

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Detalles

Librería
Zephyr Books US (US)
Inventario del vendedor #
355839
Título
Physiologie du Gout ou Méditations de Gastronomie Transcendante. Ouvrage Théorique, Historique et à l'ordre du jour dédié aux Gastronomes Parisiens. (2 volumes).
Autor
Brillat-Savarin, Jean Anthelme
Formato/Encuadernación
Modern quarter maroon leather over marbled boards, raised bands, gilt spine titles, ribbon markers.
Estado del libro
Usado - Very good, pages lightly foxed.
Cantidad disponible
1
Edición
3rd Edition.
Encuadernación
Tapa dura
Editorial
A. Sautelet : Alexandre Mesnier.
Lugar de publicación
Paris..
Fecha de publicación
1829
Páginas
410; 432 pp.
Tamaño
8vo., 20.3x13 cm.
Catálogos del vendedor
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Atención
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Zephyr Books

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Sobre el vendedor

Zephyr Books

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Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
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Glosario

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