Ir al contenido

A Dictionary of Japanese Food: Ingredients & Culture

A Dictionary of Japanese Food: Ingredients & Culture

Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Ver a tamaño completo.

A Dictionary of Japanese Food: Ingredients & Culture

de Richard Hosking

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10
0804820422
ISBN 13
9780804820424
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Stone Mountain, Georgia, United States
Precio
EUR 4.69EUR 3.99
EUR 5.16 Envío a USA
Envío estándar: de 2 a 8 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

Tuttle Publishing, January 1997. Paper Back. Used - Very Good. This copy looks like a New Book with just a little shelf wear. The pages are clean & crisp and the binding is like new. There is a crease to the back cover. No other marks, rips, tears, stains or writing. Ready to ship with delivery confirmation.

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Bargainbrain US (US)
Inventario del vendedor #
241232
Título
A Dictionary of Japanese Food: Ingredients & Culture
Autor
Richard Hosking
Formato/Encuadernación
Paper Back
Estado del libro
Used - Very Good
Cantidad disponible
1
Encuadernación
Tapa blanda
ISBN 10
0804820422
ISBN 13
9780804820424
Editorial
Tuttle Publishing
Lugar de publicación
Tokyo, Japan
Fecha de publicación
January 1997
Páginas
240

Términos de venta

Bargainbrain

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre el vendedor

Bargainbrain

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2021
Stone Mountain, Georgia

Sobre Bargainbrain

Bargainbrain books is a 20-year-old business that is currently not open to the public except by appointment only. We have thousands of titles and add new books, DVDs, and CDs almost daily.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

Crisp
A term often used to indicate a book's new-like condition. Indicates that the hinges are not loosened. A book described as crisp...
New
A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...
Shelf Wear
Shelf wear (shelfwear) describes damage caused over time to a book by placing and removing a book from a shelf. This damage is...

Categorías de este libro

tracking-