Descripción:
London: Prospect Books, 1996. Book. Very Good. Paperback. Signed by Author(s). First Edition. 12mo - over 6¾" - 7¾" tall. 239 pages. This book consists of a Japanese-English section, an English-Japanese section, and seventeen appendices. Signed by the author to title page..
A Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture de Richard Hosking - 1996
de Richard Hosking
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
A Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture
de Richard Hosking
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
Prospect Books, 1996. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
- Librería ThriftBooks (US)
- Formato/Encuadernación Tapa blanda
- Estado del libro Usado - Good
- Cantidad disponible 1
- Encuadernación Tapa blanda
- ISBN 10 0907325742
- ISBN 13 9780907325741
- Editorial Prospect Books
- Fecha de publicación 1996
Tenemos 2 ejemplares disponibles a partir de EUR 23.79.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Dictionary of Japanese Food, A : Ingredients and Culture
de Hosking, Richard
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Firmado
- First
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780907325741 / 0907325742
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Reading, United Kingdom
- Precio
-
EUR 23.79EUR 10.00 enviando a
Mostrar detalles
Precio
EUR 23.79
EUR 10.00
enviando a
A Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture
de Hosking, Richard
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780907325741 / 0907325742
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Almere, Netherlands
- Precio
-
EUR 11.00EUR 24.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Prospect Books, 1996. Softcover. Good.
Precio
EUR 11.00
EUR 24.00
enviando a