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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine de Porterfield, James D - 1993-01-01

de Porterfield, James D

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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine de Porterfield, James D - 1993-01-01
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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
St Martins Pr, 1993-01-01. hardcover. Acceptable. 116x20x148.
  • Librería Independent bookstores US (US)
  • Formato/Encuadernación Tapa dura
  • Estado del libro Usado - Acceptable
  • Cantidad disponible 1
  • Encuadernación Tapa dura
  • ISBN 10 0312087683
  • ISBN 13 9780312087685
  • Editorial St Martins Pr
  • Fecha de publicación 1993-01-01
  • Tamaño 116x20x148
  • X weight 18 oz
  • Size 116x20x148

Tenemos 12 ejemplares disponibles a partir de EUR 6.01.

Dining by Rail : The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

Dining by Rail : The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de James D. Porterfield; James Porterfield

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.01
Envío gratuito a

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Descripción:
St. Martin's Press, 1992. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.01
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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D

  • Usado
Estado
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Rotterdam , New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.82
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Descripción:
UsedGood. Shows minimal wear such as frayed or folded edges, minor rips and tears, and/or slightly worn binding. May have stickers and/or contain inscription on title page. No observed missing pages.
Precio
EUR 7.82
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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 6.18
EUR 3.99 enviando a

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Descripción:
St Martins Pr. Used - Very Good. Very Good condition. Very Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Precio
EUR 6.18
EUR 3.99 enviando a
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Dining by Rail : The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D., Porterfield, James

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 10.29
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Descripción:
St. Martin's Press. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 10.29
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de Porterfield, James D

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Estado de la sobrecubierta
Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Rochester, New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.62
EUR 4.75 enviando a

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Descripción:
New York, New York, U.S.A: St Martins Press, 1993. Hardcover. Very Good/Good. 7 1/2" x 9 1/2. IBy Author. VERY GOOD / DUST JACKET GOOD. 384pp. Signed by author on titlepage. Pages clean and binding solid. Dust jacket w minor wear.
Precio
EUR 23.62
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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.29
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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 32.29
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Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D

  • Nuevo
  • Tapa dura
  • First
Estado
Nuevo
Edición
1st Edition.
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Highland Park, Illinois, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 34.01
EUR 3.00 enviando a

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Descripción:
St Martins Pr, 1993. 1st Edition. . Hardcover. New. STORED NEW PRISTINE CONDITION SANITIZED THEN WRAPPED
Precio
EUR 34.01
EUR 3.00 enviando a
Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
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de Porterfield, James D

  • Usado
  • Bueno
  • Tapa dura
  • Firmado
  • First
Estado
Usado - Bueno
Estado de la sobrecubierta
near fine
Edición
First edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsburgh, Pennsylvania, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.12
EUR 5.50 enviando a

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Descripción:
New York: St. Martin's Press, 1993. First edition. Hardcover. Near Fine/near fine. Stated First Edition. c.1993. hardcover. 8vo. 384pp. Near Fine in Near Fine price-clipped dustjacket. Very light soil smudge to foredge, light wear to head of dustjacket spine. Inscribed by James D. Porterfield.
Precio
EUR 32.12
EUR 5.50 enviando a
DINING BY RAIL: THE HISTORY AND THE RECIPES OF AMERICA'S GOLDEN AGE OF RAILROAD CUISINE [INSCRIBED]
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DINING BY RAIL: THE HISTORY AND THE RECIPES OF AMERICA'S GOLDEN AGE OF RAILROAD CUISINE [INSCRIBED]

de Porterfield, James D

  • Usado
  • Tapa dura
  • Firmado
  • First
Estado
Usado
Edición
First Edition, First Printing
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Rockville, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 35.43
EUR 6.00 enviando a

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Descripción:
New York: St. Martin's Press, 1993. First Edition, First Printing. Hardcover. Octavo, xv, 384 pages. In Very Good condition with a Very Good dust jacket. Spine red with gilt and black lettering. Dust jacket has mild wear exteriorly with minor wear to the edges. Boards have light bumping to the spine edges. Text block has very light finger marks to the edges. Pictorial end papers. Illustrated. First edition, first printing. Inscribed by the author. 1373048. FP New Rockville Stock.
Precio
EUR 35.43
EUR 6.00 enviando a
Dining by Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
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Dining by Rail: The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D

  • Usado
  • as new
  • Tapa dura
  • First
Estado
Nuevo
Estado de la sobrecubierta
As New
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
post falls, Idaho, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.74
EUR 5.49 enviando a

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Descripción:
Gordonsville, Virginia, U.S.A.: St Martins Pr, 1993. Oversized 384pp including index Over 325 simple and easy-to-follow recipes Over 150 wonderful illustrations of history of eating on the train. First Edition. Cloth Hardback. As New/As New.
Precio
EUR 37.74
EUR 5.49 enviando a