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Eat Istanbul: A Journey to the Heart of Turkish Cuisine
de Harris, Andy
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- First
- Estado
- Bien/No Jacket
- ISBN 10
- 1849493766
- ISBN 13
- 9781849493765
- Librería
-
Reading, United Kingdom
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Sobre este artículo
London: Quadrille Publishing Ltd, 2014. Book. Illus. by Loftus, David - Photography. Good. Hardcover. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. 208 pages. This is an exceptional celebration of an exceptional cuisine: vibrant, diverse and outrageously delicious. Rear board is bumped to top corner. For those with a sweet tooth, why not try the Honeyed Doughnuts..
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Books & Bygones (GB)
- Inventario del vendedor #
- 26462
- Título
- Eat Istanbul: A Journey to the Heart of Turkish Cuisine
- Autor
- Harris, Andy
- Ilustrador
- Loftus, David - Photography
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Estado de la sobrecubierta
- No Jacket
- Edición
- First Edition
- ISBN 10
- 1849493766
- ISBN 13
- 9781849493765
- Editorial
- Quadrille Publishing Ltd
- Lugar de publicación
- London
- Fecha de publicación
- 2014
- Tamaño
- 4to - over 9¾" - 12&
- Palabras clave
- Cookery Cooking Food Recipes Turkey Istanbul
- Catálogos del vendedor
- Cookery; Cookery - European;
Términos de venta
Books & Bygones
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