Encyclopedia of Chinese Food and Cooking
de Wonona W. and Chang, Irving B. - Kutscher, W and Austin H
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Bien/Good
- ISBN 10
- 0517506610
- ISBN 13
- 9780517506615
- Librería
-
Reading, United Kingdom
Precio
EUR 17.82EUR 16.04
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
New York: Crown Publishers, 1989. Book. Good. Hardcover. Reissue. 4to - over 9¾" - 12" tall. 534 pages. Interesting cooking recipes - each ingredient is given a letter - Put A add B-E.... Overseas customers please email for shipping quote, this book weighs 1.4kg..
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Books & Bygones (GB)
- Inventario del vendedor #
- 24248
- Título
- Encyclopedia of Chinese Food and Cooking
- Autor
- Wonona W. and Chang, Irving B. - Kutscher, W and Austin H
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Estado de la sobrecubierta
- Good
- Edición
- Reissue
- ISBN 10
- 0517506610
- ISBN 13
- 9780517506615
- Editorial
- Crown Publishers
- Lugar de publicación
- New York
- Fecha de publicación
- 1989
- Tamaño
- 4to - over 9¾" - 12&
- Palabras clave
- Cookery Cooking Food Recipes China Chinese America American
- Catálogos del vendedor
- Cookery; Cookery - Chinese;
Términos de venta
Books & Bygones
30 day return guarantee, with full refund including shipping costs for up to 30 days after delivery [ONLY if an item arrives misdescribed or damaged] We should be contacted before any returns are made
Sobre el vendedor
Books & Bygones
Miembro de Biblio desde 2009
Reading
Sobre Books & Bygones
On line inventory of 10,500 books, many genres.Our main interest is Cookery Books of which we have just over 4,500 books