Ir al contenido

Food in history

Food in history

Food in history

Food in history

de Reay Tannahill

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Good
ISBN 10
0747267960
ISBN 13
9780747267966
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
North Saanich, British Columbia, Canada
Precio
EUR 0.94
O solamente EUR 0.85 con un
Membresía Biblioclub
EUR 7.52 Envío a USA
Envío estándar: de 6 a 12 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

This is a pioneering survey of a vast and fascinating subject that will appeal to any and every reader with a general, civilized interest in food and eating.,  Spanning over half a million years, this lively account describes the world history of food and the way in which food has influenced the whole course of human development.

Sinopsis

Includes bibliographical references (p. [397]-409) and index.

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
hobshop CA (CA)
Inventario del vendedor #
biblio857
Título
Food in history
Autor
Reay Tannahill
Estado del libro
Usado - Good
Cantidad disponible
1
Encuadernación
Tapa blanda
ISBN 10
0747267960
ISBN 13
9780747267966
Editorial
Headline Book Publishing
Lugar de publicación
London
Fecha de publicación
2002

Términos de venta

hobshop

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre el vendedor

hobshop

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2015
North Saanich, British Columbia

Sobre hobshop

HobShop is an online bookseller offering books on a variety of topics, fiction and non-fiction, and specializing in educational resources.

Categorías de este libro

tracking-