French Food: On the Table, On the Page, and in French Culture
de Lawrence R. Schehr
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- New
- ISBN 10
- 0415936284
- ISBN 13
- 9780415936286
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
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Sobre este artículo
Paperback / softback. New. This work offers a smorgasbord of topics on cuisine in modern France, from the invention of French cuisine in the early 1800s to the McDonaldization of that national emblem, the French fry. The editors uses discrete moments in French history to illuminate the intersection of food and nationality.
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Detalles
- Librería
- The Saint Bookstore (GB)
- Inventario del vendedor #
- B9780415936286
- Título
- French Food: On the Table, On the Page, and in French Culture
- Autor
- Lawrence R. Schehr
- Formato/Encuadernación
- Paperback / softback
- Estado del libro
- Nuevo New
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 0415936284
- ISBN 13
- 9780415936286
- Editorial
- Routledge
- Lugar de publicación
- New York
- Primera fecha de publicación de esta edición
- August 3, 2001
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