Ir al contenido

The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture de Spang, Rebecca L

de Spang, Rebecca L

Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture de Spang, Rebecca L
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca L

  • Usado
Harvard University Press. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.

Tenemos 11 ejemplares disponibles a partir de EUR 5.64.

The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture

The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture

de Rebecca L. Spang

  • Usado
  • very good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.64
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
Harvard University Press, 2001. Paperback. Very Good. Disclaimer:May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.64
Envío gratuito a
The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L

  • Usado
Estado
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
Lynden, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.20
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
UsedGood. Book is in good condition and may contain underlining or highlighting and minimal wear. The book can also include library labels. May not contain miscellaneous items (toys, dvds, etc). We offer 100% money back guarantee and fast customer support.
Precio
EUR 6.20
Envío gratuito a
The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Invention of the Restaurant : Paris and Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca L

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.92
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
Harvard University Press. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 7.92
Envío gratuito a
The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Rebecca L. Spang

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used: Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.44
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
Harvard University Press, 2001-11-30. Paperback. Used: Good.
Precio
EUR 8.44
Envío gratuito a
The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L

  • Usado
  • near fine
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Near Fine
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
Vancouver, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.28
EUR 5.75 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
Harvard University Press, 2001. Trade paperback in near fine condition. Soft cover. Near Fine.
Precio
EUR 8.28
EUR 5.75 enviando a
Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca L

  • Usado
  • very good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
West Brookfield, Massachusetts, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.31
EUR 3.98 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
Cambridge, MA: Harvard University Press, 2001. Paperback. Very Good. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 325 pp. Tightly bound. Spine not compromised. Text is free of markings. No ownership markings. Light bump to tip of lower right corner front cover.
Precio
EUR 10.31
EUR 3.98 enviando a
The Invention Of The Restaurant; Paris & Modern Gastronomic Culture

The Invention Of The Restaurant; Paris & Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca

  • Usado
  • Tapa blanda
  • First
Estado
Usado - Very Good Condition
Estado de la sobrecubierta
No Dust Jacket
Edición
First Edition
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
melbourne, Victoria, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.32
EUR 18.00 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
Harvard University Press, Cambridge Massachusetts, 2001. First Edition. Softcover. Very Good Condition/No Dust Jacket. apart from a gift annotation on the first page, and the book would otherwise appear to be without annotation. Illustrated with black-and-white images within the text in the main reproduced artworks. At half, the book is a book about how Parisians invented the modern culture of food, thereby changing their own social life and that of the world. The book touches on private appetites in a public space, morality, equality, hospitality, gastronomy and gluttony Size: Trade Paperback. Please refer to accompanying picture (s). Quantity Available: 1. Shipped Weight: Under 1 kilo. Category: Cooking, Wine & Dining; France; Sociology & Culture. ISBN: 0674006852. ISBN/EAN: 9780674006850. Inventory No: 0245891. . 9780674006850
Precio
EUR 9.32
EUR 18.00 enviando a
The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
2
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.49
EUR 8.57 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 10.49
EUR 8.57 enviando a
THE INVENTION OF THE RESTAURANT. Paris And Modern Gastronomic Culture.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

THE INVENTION OF THE RESTAURANT. Paris And Modern Gastronomic Culture.

de Spang, Rebecca L

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Fine
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
North Reading, Massachusetts, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.76
EUR 5.00 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
Harvard University Press:, 2001. First published in 2000, this is the fifth printing from 2001, 325 pages, illustrated. "Why are there restaurants? To find the answer, we must accompany the author back to France in the 18th century, when a restaurant was not a place to ear, but a thing to eat: a quasi-medicinal bouillon that formed an essential element of prevolutionary France's nouvelle cusine." FINE SOFTCOVER.. Soft Cover. Fine. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall.
Precio
EUR 18.76
EUR 5.00 enviando a
The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture (Harvard Historical Studies)

de Spang, Rebecca L

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780674006850 / 0674006852
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.29
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 37.29
Envío gratuito a