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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America de Ruhlman, Michael

de Ruhlman, Michael

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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America de Ruhlman, Michael
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

  • Usado
UsedGood. Former library book with the usual stamps, stickers and labels. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.

Tenemos 25 ejemplares disponibles a partir de EUR 5.62.

The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Michael Ruhlman

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
4
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.62
Envío gratuito a

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Descripción:
Holt & Company, Henry, 1997. Hardcover. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.62
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The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Michael Ruhlman

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
4
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.62
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Descripción:
Holt & Company, Henry, 1997. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.62
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The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Michael Ruhlman

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
3
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.62
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Descripción:
Holt & Company, Henry, 1997. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.62
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The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Michael Ruhlman

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.62
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Descripción:
Holt & Company, Henry, 1997. Hardcover. Acceptable. Disclaimer:A readable copy. All pages are intact, and the cover is intact. Pages can include considerable notes-in pen or highlighter-but the notes cannot obscure the text. The dust jacket is missing. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.
Precio
EUR 5.62
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The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Michael Ruhlman

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.62
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Descripción:
Holt & Company, Henry, 1997. Hardcover. Acceptable. Former library book; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.62
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Muy bueno
Estado de la sobrecubierta
Unclipped
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Hyattsville, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 1.87
EUR 4.29 enviando a

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Descripción:
Henry Holt and Co, 1997-12-15. Hardcover. Very Good/Unclipped. 9x6x1. Stated first edition; 305 p., clean and unmarked anywhere on fine paper only very faintly age-toned; binding tight; boards without discernible wear; glossy photographic d.j. has minimal edge wear.
Precio
EUR 1.87
EUR 4.29 enviando a
The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America
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The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.39
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Descripción:
Holt & Company, Henry. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 6.39
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The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America
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The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
3
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.39
Envío gratuito a

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Descripción:
Holt & Company, Henry. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.39
Envío gratuito a
The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
West Mifflin, Pennsylvania, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 3.14
EUR 4.49 enviando a

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Descripción:
Henry Holt and Co., 12/15/1997 12:00:01. hardcover. Very Good. 1.2000 in x 9.3000 in x 6.2000 in.
Precio
EUR 3.14
EUR 4.49 enviando a
The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.16
EUR 3.99 enviando a

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Descripción:
Henry Holt and Co.. Used - Very Good. Very Good condition. Very Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Precio
EUR 5.16
EUR 3.99 enviando a