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Making of a Chef
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Making of a Chef Tapa dura - 1997

de Michael Ruhlman


Detalles

  • Título Making of a Chef
  • Autor Michael Ruhlman
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First Edition
  • Páginas 320
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Henry Holt & Company, New York, NY, U.S.A.
  • Fecha de publicación 1997-12
  • ISBN 9780805046748 / 0805046747
  • Peso 1.26 libras (0.57 kg)
  • Dimensiones 9.56 x 6.49 x 1.13 pulgadas (24.28 x 16.48 x 2.87 cm)
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 97030078
  • Dewey Decimal Code B

Acerca del autor

Michael Ruhlman has written extensively for The New York Times. He is the author of Boys Themselves. He lives in Cleveland Heights, Ohio.
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Eugene , Oregon, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.12
EUR 3.72 enviando a USA

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Descripción:
Henry Holt and Co. Used - Good. DUST JACKET HAS SOME MINOR SHELF WEAR BUT BOOK REMAINS IN GOOD READABLE CONDITION. hardcover 100% of proceeds go to charity! Good condition with all pages in tact. Item shows signs of use and may have cosmetic defects.
Precio
EUR 5.12
EUR 3.72 enviando a USA
The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

  • Usado
  • near fine
  • Tapa dura
Estado
Usado - Near Fine
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Eunumclaw, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.41
EUR 6.53 enviando a USA

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Descripción:
Henry Holt and Co., 1997. Henry Holt and Co. 1997 Near Fine/Fine DJ Light bumping to boards. Bright pages. HEAVY ITEM.. Hardcover. Near Fine/Fine DJ. No Exp.
Precio
EUR 5.41
EUR 6.53 enviando a USA
The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Michael Ruhlman

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.86
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Holt & Company, Henry, 1997. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.86
Envío gratuito a USA
The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

  • Usado
Estado
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Interlochen, Michigan, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.86
Envío gratuito a USA

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Descripción:
UsedGood. Former library book with the usual stamps, stickers and labels. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
Precio
EUR 5.86
Envío gratuito a USA
The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.87
EUR 3.72 enviando a USA

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Descripción:
Henry Holt and Co.. Used - Very Good. Very Good condition. Very Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Precio
EUR 5.87
EUR 3.72 enviando a USA
The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America
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The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
3
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.35
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Holt & Company, Henry. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.35
Envío gratuito a USA
The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Muy bueno
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Wauwatosa, Wisconsin, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.63
EUR 4.66 enviando a USA

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Descripción:
Henry Holt and Co, 1997-12-15. First Edition. Hardcover. Very Good/Fine. Original gray boards with black quarterstripe and gilt titling along spine. Binding and hinges tight and square; contents clean and unmarked. VG dust jacket not price clipped; edges smooth. 305pp. First edition - first printing. All items carefully packed to avoid damage from moisture and rough handling.
Precio
EUR 10.63
EUR 4.66 enviando a USA
The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Hyattsville, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.91
EUR 4.00 enviando a USA

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Descripción:
Henry Holt and Co, 1997-12-15. Hardcover. Very Good/Unclipped. Stated first edition; 305 p., clean and unmarked anywhere on fine paper only very faintly age-toned; binding tight; boards without discernible wear; glossy photographic d.j. has minimal edge wear.
Precio
EUR 14.91
EUR 4.00 enviando a USA
The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America
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The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael (signed)

  • Usado
  • Tapa dura
  • Firmado
Estado
Usado - Very Good condition
Edición
Later printing
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Henderson, Nevada, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.93
EUR 6.06 enviando a USA

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Descripción:
New York: Henry Holt & Company, 1997. SIGNED by the AUTHOR on the half-title page (signature only, NOT personalized to anyone). Very Good condition in a Very Good Dust Jacket. NOT price clipped ($27.50). NOT a library discard. Bright, shiny, square, and tight. NO owner's name or bookplate. NOT a remainder. Pages are creamy white and unmarked. Hardcover. Bound in the original gray boards, with a black spine stamped in shiny gold. From the Dust Jacket: "In the ultimate food-lover's fantasy journalist Michael Ruhlman don's chef's jacket… to join students in Skills One at the Culinary Institute of America… His goal is to document the training of America's chefs from the first classroom to the Culinary's final kitchen, the American Bounty Restaurant… Ruhlman learns to cook as though his future depends upon it, and this complete immersion enables him to create the most vivid and energetic memoir of a genuine culinary education on record. A brick… Leer más
Precio
EUR 27.93
EUR 6.06 enviando a USA
The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780805046748 / 0805046747
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 40.29
Envío gratuito a USA

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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 40.29
Envío gratuito a USA