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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
de Ruhlman, Michael
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- First
- Estado
- Muy bueno/Unclipped
- ISBN 10
- 0805046747
- ISBN 13
- 9780805046748
- Librería
-
Hyattsville, Maryland, United States
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Sobre este artículo
Henry Holt and Co, 1997-12-15. Hardcover. Very Good/Unclipped. Stated first edition; 305 p., clean and unmarked anywhere on fine paper only very faintly age-toned; binding tight; boards without discernible wear; glossy photographic d.j. has minimal edge wear.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Robert Harper Books LLC (US)
- Inventario del vendedor #
- 083217
- Título
- The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
- Autor
- Ruhlman, Michael
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Estado de la sobrecubierta
- Unclipped
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 0805046747
- ISBN 13
- 9780805046748
- Editorial
- Henry Holt and Co
- Lugar de publicación
- New York, Ny, U.s.a.
- Fecha de publicación
- 1997-12-15
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Sobre el vendedor
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Sobre Robert Harper Books LLC
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