The Making Of a Chef

de Ruhlman, Michael

Ejemplares disponibles

The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

Estado
Usado - Near Fine
Edición
Reprint
Published
1999
Encuadernación
Trade Paperback
ISBN
9780805061734
Cantidad disponible
1
Librería
Webster, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.67

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Descripción:
New York: Owl Books, 1999. Reprint. Trade Paperback. Near Fine. 6x0x8. A nice copy. 1999 Trade Paperback. 305 pp. "Well reported and heartfelt. Ruhlman communicates the passion that draws the acolyte to this precise and frantic profession." --Peter Kaminsky, The New York Times Book Review. "Anyone who is thinking about atting a culinary school, or even getting into… Saber más sobre este artículo
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
First Edition
Published
1997-12-15
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780805046748
Cantidad disponible
1
Librería
Wauwatosa, Wisconsin, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.77

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Descripción:
Henry Holt and Co, 1997-12-15. First Edition. Hardcover. Very Good/Fine. Original gray boards with black quarterstripe and gilt titling along spine. Binding and hinges tight and square; contents clean and unmarked. VG dust jacket not price clipped; edges smooth. 305pp. First edition - first printing. All items carefully packed to avoid damage from moisture and rough handling.
Precio
EUR 10.77
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The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael (signed)

Estado
Usado - Very Good condition
Estado de la sobrecubierta
Very Good dust jacket
Edición
Later printing
Published
1997
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780805046748
Cantidad disponible
1
Librería
Henderson, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.30

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Descripción:
New York: Henry Holt & Company, 1997. SIGNED by the AUTHOR on the half-title page (signature only, NOT personalized to anyone). Very Good condition in a Very Good Dust Jacket. NOT price clipped ($27.50). NOT a library discard. Bright, shiny, square, and tight. NO owner's name or bookplate. NOT a remainder. Pages are creamy… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 28.30
The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Michael Ruhlman

Estado
Usado - Good
Published
2009
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780805089394
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.41

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Descripción:
Holt & Company, Henry, 2009. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.41
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Unclipped
Published
1997-12-15
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780805046748
Cantidad disponible
1
Librería
Hyattsville, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.11

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Descripción:
Henry Holt and Co, 1997-12-15. Hardcover. Very Good/Unclipped. Stated first edition; 305 p., clean and unmarked anywhere on fine paper only very faintly age-toned; binding tight; boards without discernible wear; glossy photographic d.j. has minimal edge wear.
Precio
EUR 15.11
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

Estado
Usado - Fine copy
Edición
2nd ed.
Published
2009
Encuadernación
Softcover
ISBN
9780805089394
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsford, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.09

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Descripción:
New York: Henry Holt. Fine copy. 2009. 2nd ed.. softcover. 8vo, 305 pp. .
Precio
EUR 7.09
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de MICHAEL RUHLMAN

Estado
Usado - Good
Published
March 2009
Encuadernación
Trade Paperback
ISBN
9780805089394
Cantidad disponible
1
Librería
Atlanta, Georgia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.38

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Descripción:
Holt Paperbacks, March 2009. Trade Paperback . Good.
Precio
EUR 10.38
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The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

Estado
Usado - Good
Published
1999
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780805061734
Cantidad disponible
1
Librería
Spokane Valley, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.43

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Descripción:
Owl Book, 1999. Trade Paperback -- Good -- Ex-Library -- Other than cover laminated, book is tight with only light wear -- 305 pages. Trade Paperback. Good. Ex-Library.
Precio
EUR 5.43
The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Michael Ruhlman

Estado
Usado - Good
Published
2009
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780805089394
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.41

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Descripción:
Holt & Company, Henry, 2009. Paperback. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. An ex-library book and may have standard library stamps… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 6.41
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

Estado
Usado - Very Good
Published
2013
ISBN
9781470888688
Cantidad disponible
1
Librería
Narrowsburg, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.12

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Descripción:
UNITED STATES: Blackstone Audiobooks, 2013. Audio Book. Very Good. AUDIO CD. 11 New AUDIO CDs. Some shelf wear to the shrink wrap. NEW CDs inside! Enjoy this brand new AUDIO CD performance..
Precio
EUR 14.12
The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

The Making of a Chef : Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Michael Ruhlman

Estado
Usado - Acceptable
Published
2009
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780805089394
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.41

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Descripción:
Holt & Company, Henry, 2009. Paperback. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.41
The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

Estado
Usado - Very Good
Published
1999
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780805061734
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.69

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Descripción:
Holt McDougal, 1999. Paperback. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.69
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute

de Ruhlman, Michael

Estado
Used - Good
ISBN
9780805061734
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.51

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Descripción:
Holt Paperbacks. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Precio
EUR 4.51
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780805046748
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.95

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Descripción:
Henry Holt and Co.. Used - Very Good. Very Good condition. Very Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Precio
EUR 5.95
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780805089394
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.65

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Descripción:
Holt Paperbacks. Used - Very Good. Very Good condition. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Precio
EUR 10.65
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute

de Michael Ruhlman

Estado
Usado - Near Fine
Edición
Reprint
Published
1999
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780805061734
Cantidad disponible
1
Librería
Wellfleet, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.56

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Descripción:
Holt Paperbacks, 1999. Book. Near Fine. Soft cover. Reprint. Clean and complete with no marks..
Precio
EUR 7.56
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine DJ
Published
1997
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780805046748
Cantidad disponible
1
Librería
Eunumclaw, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.48

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Descripción:
Henry Holt and Co., 1997. Henry Holt and Co. 1997 Near Fine/Fine DJ Light bumping to boards. Bright pages. HEAVY ITEM.. Hardcover. Near Fine/Fine DJ. No Exp.
Precio
EUR 5.48
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The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America

de Ruhlman, Michael

Estado
Usado - Acceptable
Published
1997-12-15
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780805046748
Cantidad disponible
1
Librería
Houston, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.43

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Descripción:
Henry Holt and Co, 1997-12-15. Hardcover. Acceptable. 6x1x9.
Precio
EUR 6.43
The Making of a Chef

The Making of a Chef

de Michael Ruhlman

Estado
Usado - Acceptable
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780805061734
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 3.84

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Descripción:
Paperback. Acceptable.
Precio
EUR 3.84
The Making of a Chef

The Making of a Chef

de Michael Ruhlman

Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780805061734
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 3.84

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Descripción:
Paperback. Very Good.
Precio
EUR 3.84