Ir al contenido

Mastering the Art of French Cooking (Two Volume Set)

Mastering the Art of French Cooking (Two Volume Set)

Mastering the Art of French Cooking (Two Volume Set)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Mastering the Art of French Cooking (Two Volume Set)

de Child, Julia

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Very Good/No Dust Jackets
ISBN 10
0394401786
ISBN 13
9780394401782
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Fond du Lac, Wisconsin, United States
Precio
EUR 51.59
O solamente EUR 46.43 con un
Membresía Biblioclub
EUR 3.73 Envío a USA
Envío estándar: de 7 a 14 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

New York, NY: Random House Inc, 2009. Hardcover. Very Good/No Dust Jackets. 4to - over 9¾" - 12" tall. 1,367 pp. Volume One: 748 pp. Volume Two: 619 pp. Tightly bound. Corners not bumped. Text is free of markings. No ownership markings. NOTE: If this set was published with dust jackets or in a slipcase, they are not present. The red on the spine of volume 1 is faded to light peach in color.

Sinopsis

Mastering the Art of French Cooking is a two-volume French cookbook written by American Julia Child, and Simone Beck and Louisette Bertholle both of France. The book was written for the American market and published by Knopf in 1961 (Volume 1) and 1970 (Volume 2).

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Montana Book Company US (US)
Inventario del vendedor #
087976
Título
Mastering the Art of French Cooking (Two Volume Set)
Autor
Child, Julia
Formato/Encuadernación
Tapa dura
Estado del libro
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
No Dust Jackets
Cantidad disponible
1
ISBN 10
0394401786
ISBN 13
9780394401782
Editorial
Random House Inc
Lugar de publicación
New York, NY
Fecha de publicación
2009
Páginas
1367
Tamaño
4to - over 9¾" - 12&
Palabras clave
Cooking Cuisine Cook Books French
Atención
Puede que se trate de un conjunto de varios volúmenes y requiera de gastos de envío adicionales.

Términos de venta

Montana Book Company

MasterCard, Visa and checks accepted. Shipping via USPS is $4.05 for Priority Mail plus $1.00 for each additional book. The average delivery time for Priority Mail is 2 to 3 days. Larger books can be shipped domestically via Media Mail at $3.75 plus $1.00 for each additional book. For books weighing 4 lbs or under most orders can be shipped internationally via Global Priority mail for $13.25. All books are returnable within 10 days for any reason whatsoever.

Sobre el vendedor

Montana Book Company

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2006
Fond du Lac, Wisconsin

Sobre Montana Book Company

Montana Book Company sells fine used books for scholars and readers. We specialize in scholarly and academic books with an emphasis on University Press titles.Subjects include Ancient History, European History, American History, Mathematics, Religion: Christianity, Judaism, Islam, Art, Architecture, Historiography and Film among others.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

Spine
The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....

Categorías de este libro

tracking-