Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas
de Child, Julia and Beck, Simone
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Muy bueno
- ISBN 10
- 0394721772
- ISBN 13
- 9780394721774
- Librería
-
Los Angeles, California, United States
Precio
EUR 14.68EUR 12.48
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Paperback. Very Good.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Scott's books (US)
- Inventario del vendedor #
- K5-XA28-FUK8
- Título
- Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas
- Autor
- Child, Julia and Beck, Simone
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 0394721772
- ISBN 13
- 9780394721774
- Editorial
- Knopf Doubleday Publishing Group
- Lugar de publicación
- New York
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 1983-09-12
- Product_type
- 1
Términos de venta
Scott's books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Scott's books
Miembro de Biblio desde 2016
Los Angeles, California
Sobre Scott's books
Welcome to our book store; We carry from A-2-Z , New and Old, Rare.