Ir al contenido

The Oxford Companion to Italian Food

The Oxford Companion to Italian Food

The Oxford Companion to Italian Food

The Oxford Companion to Italian Food

de Riley, Gillian

  • Usado
Estado
Ver descripción
ISBN 10
0195387104
ISBN 13
9780195387100
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Melbourne, Victoria, Australia
Precio
EUR 20.06
O solamente EUR 18.05 con un
Membresía Biblioclub
EUR 25.04 Envío a USA
Envío estándar: de 10 a 28 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

Oxford, UK: Oxford University Press, 2009. New Softcover.

Riley, Gillian. The Oxford Companion to Italian Food. Oxford University Press: Oxford, UK 2009. 8vo (235x155mm) pict stiff card wrappers xxv,[3],637,[3]pp. (foreword by Mario Batali)

Sinopsis

Includes bibliographical references and index.

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Books for Cooks AU (AU)
Inventario del vendedor #
9780195387100
Título
The Oxford Companion to Italian Food
Autor
Riley, Gillian
Formato/Encuadernación
New Softcover
Estado del libro
Usado
Cantidad disponible
1
Encuadernación
Tapa blanda
ISBN 10
0195387104
ISBN 13
9780195387100
Editorial
Oxford University Press
Lugar de publicación
Oxford, UK
Fecha de publicación
2009
Catálogos del vendedor
Regional Cooking;

Términos de venta

Books for Cooks

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre el vendedor

Books for Cooks

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

New
A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...
Wrappers
The paper covering on the outside of a paperback. Also see the entry for pictorial wraps, color illustrated coverings for...
tracking-