Ir al contenido

No hay imagen

The Physiology of Taste

No hay imagen

The Physiology of Taste: Meditations on Transcendental Gastronomy

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Muy bueno/very good
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Millbury, Massachusetts, United States
Precio
EUR 13.42
O solamente EUR 12.08 con un
Membresía Biblioclub
EUR 5.59 Envío a USA
Envío estándar: de 3 a 9 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

New York: Liveright, 1948. Deluxe Black and Gold Edition. Hardcover. Very Good/very good. rc. 360 pp.

This book is a gastronomy classic. Brillat-Savarin wrote it in the 18th century. Free USPS tracking with every US order. Ships from MA.

Sinopsis

Jean Anthelme Brillat-Savarin was born in France in 1755 and died in 1826. Mary Frances Kennedy Fisher, author of The Art of Eating, was born in 1908 and died in 1992. Bill Buford, author of Heat, lives in New York City.

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Millbury Books US (US)
Inventario del vendedor #
000040
Título
The Physiology of Taste
Autor
Brillat-Savarin, Jean Anthelme
Ilustrador
rc
Formato/Encuadernación
Tapa dura
Estado del libro
Usado - Muy bueno
Estado de la sobrecubierta
very good
Cantidad disponible
1
Edición
Deluxe Black and Gold Edition
Editorial
Liveright
Lugar de publicación
New York
Fecha de publicación
1948
Palabras clave
french
Catálogos del vendedor
Cooking / Essay; Cooking / Essays; COOKING / History;

Términos de venta

Millbury Books

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre el vendedor

Millbury Books

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2021
Millbury, Massachusetts

Sobre Millbury Books

Compelling Perspectives, LLC is a small on-line bookseller located in central Massachusetts. We specialize in out-of-print books about cooking, gastronomy, cuisine and food history. We blog about these and related subjects on our blog at www.mycuisineblog.com as centralmassguy. All our books have been individually selected, appraised and prepared for sale to insure you receive top quality books.

Categorías de este libro

tracking-