The Physiology of Taste
de Jean Anthelme Brillat-Savarin
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- New
- ISBN 10
- 1420963031
- ISBN 13
- 9781420963038
- Librería
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Southport, Merseyside, United Kingdom
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Sobre este artículo
Paperback / softback. New.
Sinopsis
Jean Anthelme Brillat-Savarin was born in France in 1755 and died in 1826. Mary Frances Kennedy Fisher, author of The Art of Eating, was born in 1908 and died in 1992. Bill Buford, author of Heat, lives in New York City.
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Detalles
- Librería
- The Saint Bookstore (GB)
- Inventario del vendedor #
- B9781420963038
- Título
- The Physiology of Taste
- Autor
- Jean Anthelme Brillat-Savarin
- Formato/Encuadernación
- Paperback / softback
- Estado del libro
- Nuevo New
- Cantidad disponible
- 10
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 1420963031
- ISBN 13
- 9781420963038
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