Physiology of Taste, The (or Meditations on Transcendental Gastronomy)
de Brillat-Savarin, Jean Anthelme, Fisher, M.F.K. (Translation)
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Muy bueno/None
- Librería
-
Middlebury, Vermont, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
San Francisco, CA: North Point Press, 1986. Reprint. Softcover. Very Good/None. 443 pages. Softcover. Wrapper good. Front flyleaf, back page and edges have a touch of foxing from age. Binding good. Originally published in 1825 after some 3 decades of consuming research, this book remains among the most comprehensive, stimulating and plain enjoyable works ever published on the subject of the palate and its pleasures. Record # 33328
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Monroe Street Books (US)
- Inventario del vendedor #
- 33328
- Título
- Physiology of Taste, The (or Meditations on Transcendental Gastronomy)
- Autor
- Brillat-Savarin, Jean Anthelme, Fisher, M.F.K. (Translation)
- Formato/Encuadernación
- Softcover
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Estado de la sobrecubierta
- None
- Edición
- Reprint
- Encuadernación
- Tapa blanda
- Editorial
- North Point Press
- Lugar de publicación
- San Francisco, CA
- Fecha de publicación
- 1986
- Palabras clave
- Cooking and Food, Sociology, Reprint, , .
Términos de venta
Monroe Street Books
30 day return guarantee, with full refund including shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Monroe Street Books
Miembro de Biblio desde 2006
Middlebury, Vermont
Sobre Monroe Street Books
Monroe Street Books is Vermont's largest used book store. Open 7 days a week. Over 100,000 books in store. Additional 50,000 online.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen: