The Physiology Of Taste

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme; Fisher, M F K

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The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy (Vintage Classics)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme; Fisher, M.F.K. [Translator]; Buford, Bill [Introduction];

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Usado - Very Good
Published
2011-10-04
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780307390370
Cantidad disponible
1
Librería
Asheville, North Carolina, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.11

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Vintage, 2011-10-04. Paperback. Very Good. No marks noted in text, pbAND AS ALWAYS SHIPPED IN 24 HOURS; and emailed to you a USPS tracking number on all orders; all books are sanitized and cleaned for your protection before mailing
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The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy (Vintage Classics)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme; Fisher, M.F.K. [Translator]; Buford, Bill [Introduction];

Estado
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Published
2011-10-04
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780307390370
Cantidad disponible
1
Librería
Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 11.30

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Vintage, 2011-10-04. Paperback. Like New.
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The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme; Fisher, M. F. K

Estado
New
Published
1999-05-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781582430089
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
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Counterpoint, 1999-05-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
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Physiology of Taste, The (or Meditations on Transcendental Gastronomy)

Physiology of Taste, The (or Meditations on Transcendental Gastronomy)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme, Fisher, M.F.K. (Translation)

Estado
Usado - Very Good
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None
Edición
Reprint
Published
1986
Encuadernación
Softcover
Cantidad disponible
1
Librería
Middlebury, Vermont, USA
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EUR 18.00

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San Francisco, CA: North Point Press, 1986. Reprint. Softcover. Very Good/None. 443 pages. Softcover. Wrapper good. Front flyleaf, back page and edges have a touch of foxing from age. Binding good. Originally published in 1825 after some 3 decades of consuming research, this book remains among the most comprehensive, stimulating and plain enjoyable works ever published on the… Saber más sobre este artículo
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The Physiology of Taste: or Meditations on Transcendental Gastronomy (Everyman's Library)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme

Estado
Used:Good
Edición
Reprint
Published
2009-10-06
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780307269720
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.98

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Everyman's Library, 2009-10-06. Reprint. hardcover. Used:Good.
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The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy (Vintage Classics)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme; Fisher, M.F.K. [Translator]; Buford, Bill [Introduction];

Estado
New
Published
2011-10-04
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780307390370
Cantidad disponible
1
Librería
Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.74

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Vintage, 2011-10-04. Paperback. New.
Precio
EUR 11.74
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The Physiology of Taste: or Meditations on Transcendental Gastronomy (Everyman's Library)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme; Fisher, M.F.K. [Translator]; Buford, Bill [Introduction];

Estado
New
Published
2009-10-06
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780307269720
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
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EUR 77.43

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Everyman's Library, 2009-10-06. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
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The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme,Fisher, M. F. K.

Estado
Usado - Good
Published
5/1/1999 12:00:01 AM
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781582430089
Cantidad disponible
1
Librería
Simi Valley, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.93

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Counterpoint, 5/1/1999 12:00:01 AM. hardcover. Good. 1.5000 9.3000 6.4000.
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The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy with Recipes (Vintage Classics)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme

Estado
Used:Good
Edición
Reprint
Published
2011-10-04
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780307390370
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 19.27

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Vintage, 2011-10-04. Reprint. paperback. Used:Good.
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EUR 19.27
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The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy (Vintage Classics)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme; Fisher, M.F.K. [Translator]; Buford, Bill [Introduction];

Estado
Used:Good
Published
2011-10-04
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780307390370
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.54

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Descripción:
Vintage, 2011-10-04. Paperback. Used:Good.
Precio
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The Physiology of Taste: Or, Meditations on Transcendental Gastronomy

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme/ Fisher, M. F. K. (Translator)

Estado
New
Published
2009
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780307269720
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 39.33

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Everymans Library, 2009. Hardcover. New. 446 pages. 8.50x5.25x1.00 inches.
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EUR 39.33
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The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy (Vintage Classics)

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme; Fisher, M.F.K. [Translator]; Buford, Bill [Introduction];

Estado
New
Published
2011-10-04
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780307390370
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 77.24

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Vintage, 2011-10-04. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
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EUR 77.24
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The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy

de Brillat-Savarin, Jean Anthelme/ Fisher, M. F. K. (Translator)/ Buford, Bill (Introduction by)

Estado
New
Published
2011
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780307390370
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.39

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Descripción:
Vintage Books, 2011. Paperback. New. reprint edition. 446 pages. 8.50x5.75x1.25 inches.
Precio
EUR 21.39