Sauce : Classical and Contemporary Sauce Making
de Peterson, James
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- First
- Estado
- Very Good /Good+
- ISBN 10
- 0442026153
- ISBN 13
- 9780442026158
- Librería
-
Wakefield, Rhode Island, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
NYNY: Van Nostrand. 2nd revised edition Clean and tight. Uncooked. 598 clean pages. Some color illustration . How to Do. Respected carefully viewed copy. Size: 4to . Very Good. Hardcover. 1st Revised.. 1998.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- mompopsbooks (US)
- Inventario del vendedor #
- 13220
- Título
- Sauce : Classical and Contemporary Sauce Making
- Autor
- Peterson, James
- Ilustrador
- Illustrated
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Very Good
- Estado de la sobrecubierta
- Good+
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- 1st Revised.
- ISBN 10
- 0442026153
- ISBN 13
- 9780442026158
- Editorial
- Van Nostrand
- Lugar de publicación
- NYNY
- Fecha de publicación
- 1998
- Palabras clave
- COOKING SAUCES PETERSON REVISED
Términos de venta
mompopsbooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
mompopsbooks
Miembro de Biblio desde 2008
Wakefield, Rhode Island
Sobre mompopsbooks
General bookseller since 1969.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- Tight
- Used to mean that the binding of a book has not been overly loosened by frequent use.