Ir al contenido

Sauces
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sauces Tapa dura - 1998

de James A. Peterson


Detalles

  • Título Sauces
  • Autor James A. Peterson
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición Second Edition
  • Páginas 504
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Van Nostrand Reinhold Company, New York
  • Fecha de publicación 1998
  • ISBN 9780442026158 / 0442026153
  • Library of Congress subjects Sauces
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 00000000
  • Dewey Decimal Code 641.814
Ir arriba
Sauces (Classical And Contemporary Sauce Making)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sauces (Classical And Contemporary Sauce Making)

de Peterson, James

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780442026158 / 0442026153
Cantidad disponible
1
Librería
Eugene , Oregon, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.12
EUR 3.72 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Van Nostrand Reinhold. Used - Good. CANON" WRITTEN IN SHARPIE ON TOP PAGE EDGES Hardcover 100% of proceeds go to charity! Good condition with all pages in tact. Item shows signs of use and may have cosmetic defects.
Precio
EUR 5.12
EUR 3.72 enviando a USA
Sauces (Classical And Contemporary Sauce Making)

Sauces (Classical And Contemporary Sauce Making)

de Peterson, James

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Edición
Second Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780442026158 / 0442026153
Cantidad disponible
1
Librería
Tulsa, Oklahoma, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.59
EUR 4.64 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Van Nostrand Reinhold, 1997-01-01. Second Edition. Hardcover. Very Good/Very Good. 2x8x10. HB/DJ, 1997, 2nd edition, 1st print. Ships next day. Book is in very good shape, no tears, scribbles, highlighting or underlining; has a little rubbing on the bottom of the corners; a little general wear; from a smoke free environment.
Precio
EUR 5.59
EUR 4.64 enviando a USA
Sauces (Classical And Contemporary Sauce Making)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sauces (Classical And Contemporary Sauce Making)

de Peterson, James

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780442026158 / 0442026153
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.62
EUR 3.72 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Van Nostrand Reinhold. Used - Good. Good condition. Acceptable dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Precio
EUR 8.62
EUR 3.72 enviando a USA
Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making

de Peterson, James

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Edición
2nd Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780442026158 / 0442026153
Cantidad disponible
2
Librería
Boonsboro, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.14
EUR 4.65 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Van Nostrand Reinhold Co, 1/1/1997. 2nd Edition. Hardcover. Like New. Hardcover and dust jacket. Good binding and cover. Small spot stain to top page end. Clean, unmarked pages. Ships daily. This is an oversized or heavy book, that requires additional postage for international delivery outside the US.
Precio
EUR 9.14
EUR 4.65 enviando a USA
Sauces - Classical And Contemporary Sauce Making
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sauces - Classical And Contemporary Sauce Making

de Peterson, James

  • Usado
  • near fine
  • Tapa dura
Estado
Usado - Near Fine
Edición
2nd Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780442026158 / 0442026153
Cantidad disponible
1
Librería
Barstow, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.32
EUR 4.66 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Van Nostrand Reinhold. Near fine in a near fine jacket - no markings, slightest of wear looks about new. Large format edition measuring10 1/4 by 8 1/2 by 2 inches thick. 2nd edition revised and contains 190 new color photos, revised bibliography . etc. . Near Fine. Hardcover. 2nd Edition. 1997.
Precio
EUR 9.32
EUR 4.66 enviando a USA
Sauces : Classical and Contemporary Sauce Making
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sauces : Classical and Contemporary Sauce Making

de Peterson, James

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Fine in Very Good dust jacket
Edición
Second Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780442026158 / 0442026153
Cantidad disponible
1
Librería
Decatur, Illinois, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.19
EUR 4.43 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
New York: Van Nostrand. Fine in Very Good dust jacket. 1998. Second Edition. Hardcover. 0442026153 . Slight wrinkle in lower jacket corner. No price -- likely a book club edition, ; Small 4to 9" - 11" tall; 598 pages .
Precio
EUR 11.19
EUR 4.43 enviando a USA
Sauces : Classical and Contemporary Sauce Making
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sauces : Classical and Contemporary Sauce Making

de Peterson, James

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780442026158 / 0442026153
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.77
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 13.77
Envío gratuito a USA
Sauces Classical and Contemporary Sauce Making
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sauces Classical and Contemporary Sauce Making

de Peterson, James

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780442026158 / 0442026153
Cantidad disponible
1
Librería
Saratoga Springs, New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 1 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.92
EUR 3.26 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
New York: Van Nostrand Reinhold Co., 1998. Book. Very Good. Hardcover. 10" x 8"w. A very good copy -- tight and clean on the inside -- in a dustjacket that with a large tear on the front & smaller one on the back. Also has some light soiling along the top and bottom of the books' pages..
Precio
EUR 14.92
EUR 3.26 enviando a USA
Sauce : Classical and Contemporary Sauce Making
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sauce : Classical and Contemporary Sauce Making

de Peterson, James

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Very Good
Edición
1st Revised.
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780442026158 / 0442026153
Cantidad disponible
1
Librería
Wakefield, Rhode Island, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.38
EUR 5.59 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
NYNY: Van Nostrand. 2nd revised edition Clean and tight. Uncooked. 598 clean pages. Some color illustration . How to Do. Respected carefully viewed copy. Size: 4to . Very Good. Hardcover. 1st Revised.. 1998.
Precio
EUR 15.38
EUR 5.59 enviando a USA
Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making

de Peterson, James;Peterson

  • Usado
  • Muy bueno
Estado
Usado - Muy bueno
ISBN 10 / ISBN 13
9780442026158 / 0442026153
Cantidad disponible
1
Librería
post falls, Idaho, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.32
EUR 5.12 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Florence, Kentucky, U.S.A.: Van Nostrand Reinhold, 1998. Oversized 598pp including glossary, bibliography and index Colorful photographs Over 500 recipes Two light spots on fore-edge of pages, otherwise book is AS NEW Because of the size of this book-DOMESTIC ORDERS ONLY-and only regular mailing is available. Cloth Hardback. Very Good/As New.
Precio
EUR 16.32
EUR 5.12 enviando a USA