Descripción:
UsedAcceptable. Cover/Case has some rubbing and edgewear. Access codes, CD's, slipcovers and other accessories may not be included.
Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making de James Peterson - 1991
de James Peterson
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making
de James Peterson
- Usado
- Bien
- Tapa dura
Van Nostrand Reinhold, 1991. Hardcover. Good.
- Librería Ergodebooks (US)
- Formato/Encuadernación Tapa dura
- Estado del libro Usado - Good
- Cantidad disponible 1
- Encuadernación Tapa dura
- ISBN 10 0442237731
- ISBN 13 9780442237738
- Editorial Van Nostrand Reinhold
- Fecha de publicación 1991
Tenemos 16 ejemplares disponibles a partir de EUR 3.19.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making
de Peterson James
- Usado
- Estado
- UsedAcceptable
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442237738 / 0442237731
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Brooklyn Park, Minnesota, United States
- Precio
-
EUR 3.19EUR 2.99 enviando a
Mostrar detalles
Precio
EUR 3.19
EUR 2.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Sauces : Classical and Contemporary Sauce Making
de Peterson, James
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442237738 / 0442237731
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 8.72Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.72
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Sauces : Classical and Contemporary Sauce Making
de Peterson, James
- Usado
- Estado
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442237738 / 0442237731
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 8.72Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 8.72
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Sauces : Classical and Contemporary Sauce Making
de Peterson, James
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442237738 / 0442237731
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 8.72Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.72
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Sauces : Classical and Contemporary Sauce Making
de Peterson, James
- Usado
- Estado
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442237738 / 0442237731
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 8.72Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 8.72
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
SAUCES: CLASSICAL AND CONTEMPORARY SAUCE MAKING
de Peterson, James
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Estado de la sobrecubierta
- Near Fine
- Edición
- 9th Printing
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442237738 / 0442237731
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Buffalo, Wyoming, United States
- Precio
-
EUR 16.32Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
New York: Van Nostrand Reinhold, 1991. 9th Printing . Hardcover. Very Good/Near Fine. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Book is in VG condition with trace edge wear noted, pages 90 - 148 with moderate rolled pages else still a bright and solid copy. Dust jacket is in NF condition with trace edge wear noted else bright, intact and whole. JEX 1/21
Precio
EUR 16.32
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Sauces : Classical and Contemporary Sauce Making
de Peterson James
- Usado
- near fine
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Near Fine
- Estado de la sobrecubierta
- Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442237738 / 0442237731
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Wakefield, Rhode Island, United States
- Precio
-
EUR 11.19EUR 6.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
NY NY: van nostrand reinhold. The James Beard Cookbook of the Year Winner. Possible book club edition. Clean tight strong fresh boards /jacket. Light jacket wear. New book plate on free end paper covering old one! . Near Fine. Hardcover. 1991.
Precio
EUR 11.19
EUR 6.00
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making
de Peterson James
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442237738 / 0442237731
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Staten Island, New York, United States
- Precio
-
EUR 13.28EUR 4.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
van nostrand reinhold, 1991-01-01. Hardcover. New. 9x6x1.
Precio
EUR 13.28
EUR 4.00
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making
de PETERSON, James
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Near Fine in Near Fine dust jacket
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442237738 / 0442237731
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Springfield, Massachusetts, United States
- Precio
-
EUR 13.99EUR 7.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
NY:: Van Nostrand Reinhold,. Near Fine in Near Fine dust jacket. 1991. Hardcover. 0442237731 . Fourth printing. Near fine in a near fine dust jacket. .
Precio
EUR 13.99
EUR 7.00
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Top One Hundred Pasta Sauces; authentic regional recipes from Italy
de Seed, Diane
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Very Good Condition
- Estado de la sobrecubierta
- No Dust Jacket
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442237738 / 0442237731
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
melbourne, Victoria, Australia
- Precio
-
EUR 10.13EUR 18.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Simon & Schuster Australia, New York, 1991. First Edition. Hardcover. Very Good Condition/No Dust Jacket. Illustrator: Robert Budwig. 1.1 kg; XXIV, 504 pages, with glossary and index, bound in original dark brown papered boards, with colour illustrated dustjacket. The only damage worth mentioning is a creasing of the front fold over flap, and a couple of cooking spots to the top edge of the text block which do not penetrate to any great depth. More than just compendium of recipes, this book explains how and why the ingredients for a sauce are combined. Structured around the framework of classical French cooking, this exhaustive volume provides detailed explanations of, and instructions for, preparing both traditional and contemporary versions of almost every sauce imaginable. There are over 300 recipes. Size: 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. We are happy to provide pictures of this book on request Illustrator: Robert Budwig. Quantity Available: 1. Shipped…
Leer más Precio
EUR 10.13
EUR 18.00
enviando a