![No hay imagen](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
![No hay imagen](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Source, Chemistry and Use of Food Products, The
de Bailey, Edgar Henry Summerfield
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Bien/No Jacket
- Librería
-
Reading, United Kingdom
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Philadelphia: P. Blakiston's Son & Co., 1918. Book. Good. Hardback. Reprinted with Additions. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 541 pages. 75 illustrations. Comprehensive guide to food products and their chemical structure..
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Books & Bygones
(GB)
- Inventario del vendedor #
- 20855
- Título
- Source, Chemistry and Use of Food Products, The
- Autor
- Bailey, Edgar Henry Summerfield
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Estado de la sobrecubierta
- No Jacket
- Edición
- Reprinted with Additions
- Editorial
- P. Blakiston's Son & Co.
- Lugar de publicación
- Philadelphia
- Fecha de publicación
- 1918
- Tamaño
- 8vo - over 7¾" - 9&f
- Palabras clave
- Food Science
- Catálogos del vendedor
- Cookery; Science;
Términos de venta
Books & Bygones
30 day return guarantee, with full refund including shipping costs for up to 30 days after delivery [ONLY if an item arrives misdescribed or damaged] We should be contacted before any returns are made
Sobre el vendedor
Books & Bygones
Miembro de Biblio desde 2009
Reading
Sobre Books & Bygones
On line inventory of 10,500 books, many genres.Our main interest is Cookery Books of which we have just over 4,500 books