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La Technique : The Fundamental Techniques of Cooking - An Illustrated Guide de Pepin, Jacques

de Pepin, Jacques

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La Technique : The Fundamental Techniques of Cooking - An Illustrated Guide de Pepin, Jacques
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La Technique : The Fundamental Techniques of Cooking - An Illustrated Guide

de Pepin, Jacques

  • Usado
Crown Publishing Group, The. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.

Tenemos 20 ejemplares disponibles a partir de EUR 60.49.

La Technique: An Illustrated Guide to the Fundamental Techniques of Cooking
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La Technique: An Illustrated Guide to the Fundamental Techniques of Cooking

de Pepin, Jacques

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780812906103 / 0812906101
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 60.49
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Descripción:
Brand: Times Books, 1976-12-12. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 60.49
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La Technique: An Illustrated Guide to the Fundamental Techniques of Cooking
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La Technique: An Illustrated Guide to the Fundamental Techniques of Cooking

de Pepin, Jacques

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780812906103 / 0812906101
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 68.23
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Descripción:
Times Books, 1976. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Shelf and handling wear to cover and binding, with general signs of previous use. Secure packaging for safe delivery.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 68.23
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La Technique: An Illustrated Guide to the Fundamental Techniques of Cooking Pepin, Jacques

de Pepin, Jacques

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780812906103 / 0812906101
Cantidad disponible
1
Librería
worcester, Massachusetts, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 66.33
EUR 2.00 enviando a

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Descripción:
Times Books, 1976-12-12. hardcover. Good. 11x8x1. 1976 used hardcover copy , Dust Jacket with edge wear and some minor tears on the edges.some sunning to pages . Fast shipping with tracking number.
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EUR 66.33
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  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780812906103 / 0812906101
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 69.17
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Descripción:
Times Books, 1976. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket missing. 5th Printing. Shelf and handling wear to cover and binding, with general signs of previous use. Wear commensurate with age and use. Clean unmarked copy. Minor staining and splotching across boards and spine strip. Corners of boards bumped. Bend to bottom corner of back board. Secure packaging for safe delivery.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
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  • Usado
  • Bien
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Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780812906103 / 0812906101
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 69.17
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Descripción:
Times Books, 1976. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket missing. Shelf and handling wear to cover and binding, with general signs of previous use. Secure packaging for safe delivery.Dust jacket quality is not guaranteed.
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de Pepin, Jacques

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780812906103 / 0812906101
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 69.17
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Descripción:
Times Books, 1976. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Shelf and handling wear to cover and binding, with general signs of previous use. Wear commensurate with age and use. Clean unmarked copy. Dust jacket wrapped in protective mylar sleeve. Secure packaging for safe delivery.Dust jacket quality is not guaranteed.
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EUR 69.17
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  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780812906103 / 0812906101
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 76.76
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Descripción:
Times Books, 1976. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket Acceptable. 5th Printing. Shelf and handling wear to cover and binding, with general signs of previous use. Secure packaging for safe delivery.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 76.76
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La TECHNIQUE: The Fundamental Techniques of Cooking: An Illustrated Guide.
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La TECHNIQUE: The Fundamental Techniques of Cooking: An Illustrated Guide.

de Pepin, Jacques

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good/No Dust Jacket
Estado de la sobrecubierta
Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780812906103 / 0812906101
Cantidad disponible
1
Librería
Milwaukee, Wisconsin, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 80.55
EUR 4.25 enviando a

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Descripción:
New York: Quadrangle / New York Times Book Co.. Moderate wear. Stains on edges, CLean text. Dust jacket edge is tapes, and has some stains. B1 . Good/No Dust Jacket. Hardcover. 3rd Printing. 1977.
Precio
EUR 80.55
EUR 4.25 enviando a
La Technique: An Illustrated Guide to the Fundamental Techniques of Cooking
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La Technique: An Illustrated Guide to the Fundamental Techniques of Cooking

de Pepin, Jacques

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado
Edición
Fifth Printing
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780812906103 / 0812906101
Cantidad disponible
1
Librería
Rockville, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 85.28
EUR 6.00 enviando a

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Descripción:
New York: NYT Times Books, 1980. Fifth Printing. Hardcover. Quarto; VG-/G; deep beige pictorial spine with blue and burgundy text; scarce in U.S.; stated fifth printing; dust jacket has slight soiling wear; closed tear to front head edge; one or two chips to edges otherwise; clear Brodart wrap to jacket; cloth exterior shows very slight wear; good, intact binding; textblock exterior edges have modestly age toned; light foxing to endpapers; interior very good; profusely illustrated; pp 470; additional shipping may be necessary due to size/weight restrictions for international/expedited orders. 1368495. FP New Rockville Stock.
Precio
EUR 85.28
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La Technique An Illustrated Guide to the Fundamental Techniques of Cooking

La Technique An Illustrated Guide to the Fundamental Techniques of Cooking

de Jacques Pepin

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good in Good dust jacket
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780812906103 / 0812906101
Cantidad disponible
1
Librería
Highland, New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 94.75
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Descripción:
Times Books. Good in Good dust jacket. 1976. Hardcover. 0812906101 . Foxing to fore-edge of pages. Dust cover has noticeable tears. Otherwise in good condition. .
Precio
EUR 94.75
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