La Technique: An Illustrated Guide to the Fundamental Techniques of Cooking Pepin, Jacques
de Pepin, Jacques
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Bien
- ISBN 10
- 0812906101
- ISBN 13
- 9780812906103
- Librería
-
worcester, Massachusetts, United States
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Sobre este artículo
Times Books, 1976-12-12. hardcover. Good. 11x8x1. 1976 used hardcover copy , Dust Jacket with edge wear and some minor tears on the edges.some sunning to pages . Fast shipping with tracking number.
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Detalles
- Librería
- RUSH HOUR BUSINESS (US)
- Inventario del vendedor #
- ZU-0129-12-27-2023
- Título
- La Technique: An Illustrated Guide to the Fundamental Techniques of Cooking Pepin, Jacques
- Autor
- Pepin, Jacques
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 0812906101
- ISBN 13
- 9780812906103
- Editorial
- Times Books
- Lugar de publicación
- New York
- Fecha de publicación
- 1976-12-12
- Tamaño
- 11x8x1
- X weight
- 75 oz
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