![Vegetables: Recipes and Techniques from the World's Premier Culinary College](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/188/309/9780867309188.IN.0.m.jpg)
Vegetables: Recipes and Techniques from the World's Premier Culinary College
de The Culinary Institute of America
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Bien
- ISBN 10
- 0867309180
- ISBN 13
- 9780867309188
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Sinopsis
At head of title: The Culinary Institute of America. "Over 170 new delicious, kitchen-tested recipes, 100 color photographs illustrated step-by-step techniques from the classrooms of the CIA." Includes index.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Bonita
(US)
- Inventario del vendedor #
- 0867309180.G
- Título
- Vegetables: Recipes and Techniques from the World's Premier Culinary College
- Autor
- The Culinary Institute of America
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 0867309180
- ISBN 13
- 9780867309188
- Editorial
- Lebhar-Friedman Books
- Lugar de publicación
- New York
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 2007
- LCCN
- 2007298057
Términos de venta
Bonita
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.