Vegetables

de The Culinary Institute Of America

At head of title: The Culinary Institute of America. "Over 170 new delicious, kitchen-tested recipes, 100 color photographs illustrated step-by-step techniques from the classrooms of the CIA." Includes index.

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Vegetables: Recipes and Techniques from the World's Premier Culinary College

de The Culinary Institute of America

Estado
Like New
Published
2007-04-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780867309188
Cantidad disponible
1
Librería
Staten Island, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.97

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Descripción:
UNKNO, 2007-04-01. Hardcover. Like New. 1.0984 in x 10.0984 in x 9.0984 in.
Precio
EUR 32.97
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Vegetables: Recipes and Techniques from the World's Premier Culinary College

de The Culinary Institute of America

Estado
Usado - Good
Published
4/1/2007
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780867309188
Cantidad disponible
1
Librería
Vinemont, Alabama, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.00

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Descripción:
Lebhar-Friedman, 4/1/2007. Hardcover. Good. 150x16x166. Hardback with dust jacket in good condition.
Precio
EUR 7.00
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Vegetables: Recipes and Techniques from the World's Premier Culinary College

de The Culinary Institute of America

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780867309188
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.26

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Descripción:
UNKNO. Used - Very Good. Very Good condition. Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Precio
EUR 8.26
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Vegetables: Recipes and Techniques from the World's Premier Culinary College

de The Culinary Institute of America

Estado
Used Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Published
April 2007
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780867309188
Cantidad disponible
1
Librería
Kutztown, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.47

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Descripción:
UNKNO, April 2007. Hardcover. Used Good/Good. Dust Jacket is wrapped in mylar Brodart covering, which is removable. Light wear to cover, slightly bumped corners, pages clean and unmarked. Inscription to a previous owner is written on inside of front. We carry new and used books in our storefront. We want you to be satisfied with your purchase. Please… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 9.47
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Vegetables: Recipes and Techniques from the World's Premier Culinary College

de The Culinary Institute of America

Estado
USED Very Good
Published
April 2007
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780867309188
Cantidad disponible
1
Librería
Montclair, New Jersey, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.48

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Descripción:
Lebhar-Friedman, April 2007. Paperback. USED Very Good.
Precio
EUR 9.48
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Vegetables: Recipes and Techniques from the World's Premier Culinary College

de The Culinary Institute of America

Estado
New
Published
2007-04-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780867309188
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 97.43

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Descripción:
UNKNO, 2007-04-01. hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 97.43
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Vegetables: Recipes and Techniques from the World's Premier Culinary College

de The Culinary Institute of America

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780867309188
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 40.50

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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 40.50
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Vegetables: Recipes and Techniques from the World's Premier Culinary College

de The Culinary Institute of America

Estado
New
ISBN
9780867309188
Cantidad disponible
1
Librería
LONG BEACH, California, USA
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 12.38

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EUR 12.38