Cooking With the Young Chefs Of France

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Ejemplares disponibles

Cooking with the Young Chefs of France

Cooking with the Young Chefs of France

de ORTIZ, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Very Good
Published
1981
Encuadernación
Softcover
ISBN
9780871314680
Cantidad disponible
1
Librería
Gloucester City, New Jersey, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.66

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Descripción:
New York: M. Evans and Company, 1981. Softcover. Very Good. Second printing. Trade paperback. Fine. Contemporary interpretations of traditional cuisine.
Precio
EUR 18.66
Cooking with the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

Cooking with the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Nr Fine in Chipped DJ
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
1st Ed 1st Pr
Published
1981
Encuadernación
DJ price clipped. Gift dedication inside front cover. Overall content excellent. Hardbound. 8vo. 330 Pgs.
ISBN
9780871313607
Cantidad disponible
1
Librería
Comfort, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.59

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Descripción:
New York, NY: M Evans & Co, 1981. 1st Ed 1st Pr. DJ price clipped. Gift dedication inside front cover. Overall content excellent. Hardbound. 8vo. 330 Pgs.. Nr Fine in Chipped DJ/Good. Lizbeth Patrone. Cooking with the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine by Elisabeth Lambert Ortiz. Published by M Evans & Co, New… Saber más sobre este artículo
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Cooking With the Young Chefs of France

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Very Good
Published
1981
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780871314680
Cantidad disponible
1
Librería
Vancouver, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.93

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Descripción:
M Evans & Co, 1981 soft cover in very good+ condition. Soft cover. Very Good.
Precio
EUR 14.93
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Cooking with the Young Chefs of France

de ORTIZ, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
1981
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Gloucester City, New Jersey, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.79

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Descripción:
New York: Evans, 1981. Hardcover. Fine/Very Good. First edition. Fine in very good dustwrapper. Dustwrapper rubbed with some nicking and chipping. Please Note: This book has been transferred to Between the Covers from another database and might not be described to our usual standards. Please inquire for more detailed condition information.
Precio
EUR 16.79
Cooking With The Young Chefs Of France: Contemporary Interpretations Of Traditional Cuisine

Cooking With The Young Chefs Of France: Contemporary Interpretations Of Traditional Cuisine

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Fine in Very Good DJ
Edición
1st Edition
Published
1981
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780871313607
Cantidad disponible
1
Librería
Morganton, North Carolina, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.97

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Descripción:
New York: M. Evans And Company. Hardcover. 1981. 1st Edition. 8vo 330pp . Fine in Very Good DJ. DJ has light edgewear and rubbing .
Precio
EUR 10.97
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Cooking With the Young Chefs of France

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
First Edition/First Printing
Published
1981
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780871313607
Cantidad disponible
1
Librería
dallas, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.33

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Descripción:
New York, New York, U.S.A.: Evans, 1981. First Edition/First Printing . Hardcover. Very Good/Very Good. Rem. mk. bottom edge, page edges foxed.
Precio
EUR 9.33
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780871313607
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.27

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Descripción:
M Evans & Co. Used - Very Good. Very Good condition. Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Precio
EUR 5.27
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Used - Good
ISBN
9780871313607
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.27

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Descripción:
M Evans & Co. Used - Good. Good condition. Acceptable dust jacket.
Precio
EUR 5.27
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - VG-
Estado de la sobrecubierta
G+
Edición
1st
Published
1981
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780871313607
Cantidad disponible
1
Librería
Urbana, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.46

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Descripción:
New York: Evans, 1981. 330pp. Index. Soiling edges, wear boards, DJ: rubbing, scratches, wear extremities.. 1st. Hb. VG-/G+.
Precio
EUR 7.46
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780871313607
Cantidad disponible
1
Librería
Vancouver, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.42

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Descripción:
New York, New York, U.S.A.: M Evans & Co, 1984. hardback in very good condition with very good minus dust jacket.. Hardcover. Very Good/Very Good.
Precio
EUR 8.42
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780871313607
Cantidad disponible
1
Librería
Vancouver, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.64

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Descripción:
New York, New York, U.S.A.: M Evans & Co, 1984. hardback in very good+ condition with very good dust jacket.. Hardcover. Very Good/Very Good.
Precio
EUR 10.64
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Collectible - Good
ISBN
9780871313607
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.33

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Descripción:
M Evans & Co. Collectible - Good. First edition copy. Collectible - Good. Good dust jacket. (recipes, chef, young, france)
Precio
EUR 27.33
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
First Edition
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780871313607
Cantidad disponible
1
Librería
HARWICH PORT, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 29.86

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Descripción:
New York, New York, U.S.A.: M Evans & Co, 1984. Book. Fine. Cloth. First Edition. 8vo. New York: Evans, 1984. First edition. 8vo. Cloth binding, 330 pp. A sophisticated look at French cooking from young French chefs with new "takes" on traditional recipes. The author is noted for her ability to communicate recipes with a high degree of reliability. Dust… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 29.86
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

de Elisabeth Lambert Ortiz

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
First Printing
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780871313607
Cantidad disponible
1
Librería
Winchester, New Hampshire, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.66

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Descripción:
M Evans & Co, 1984 Book. Very Good. Hardcover. First Printing. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. book is tight with no markings, some light soiling to page edges, dj has some rubbing and mild soiling, front bottom edge has a one inch tear and a tiny puncture hole at top left along hinge.
Precio
EUR 18.66
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
New
Published
1984-05-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780871313607
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 95.74

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Descripción:
M Evans & Co, 1984-05-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 95.74
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

de Ortiz, Elisabeth Lambert

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780871313607
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 38.17

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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 38.17
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Cooking With the Young Chefs of France

de Elisabeth Lambert Ortiz

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780871314680
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 40.40

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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 40.40