Hows and Whys Of French Cooking

de Lach, Alma

Ejemplares disponibles

HOWS AND WHYS OF FRENCH COOKING

HOWS AND WHYS OF FRENCH COOKING

de Lach, Alma

Estado
Usado
Published
1974
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Santa Monica, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.41

Mostrar detalles

Descripción:
Chicago: University of Chicago Press, 1974. Revised and expanded version of 1970 "Cooking a la Cordon Bleu" with added chapter on wine by George Rezek. Foreword by Andre Simon. Inscribed by Lach: "To Jackie With thanks and Happy Cooking Alma Lach Feb. 25, 1975." Fine in very good+++ dust jacket (1 small spot on spine; light… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 23.41
Hows and Whys of French Cooking

Hows and Whys of French Cooking

de Lach, Alma

Estado
Usado - Very Good in Very Good DJ
Published
1974
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780226467405
Cantidad disponible
1
Librería
Helena, Montana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.39

Mostrar detalles

Descripción:
University of Chicago Press, 1974. Hardcover. Very Good in Very Good DJ. First thus, near fine, oversized hardcover with red, white and blue ribbon markers shows a touch of soil and wear at page egdes, else tight and clean, in very good price-clipped jacket that shows mild soiling and a good sized closed tear at bottom spine edge… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 16.39
No hay imagen

Hows & Whys of French Cooking

de Lach, Alma

Estado
Usado
Published
1974
Encuadernación
Second-hand hardcover
ISBN
9780226467405
Cantidad disponible
1
Librería
Melbourne, Victoria, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 25.41

Mostrar detalles

Descripción:
Chicago, USA: University of Chicago, 1974. Second-hand hardcover. Lach, Alma. Hows & Whys of French Cooking: a revised & expanded edition of Cooking a la Cordon Bleu. University of Chicago Press: Chicago, USA 1974. 4to HC 635pp. VG/VG
Precio
EUR 25.41
No hay imagen

Hows and Whys of French Cooking

de Lach, Alma

Estado
Usado - Very Good Condition
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
1st Edition
Published
1974
Encuadernación
Hardcover (Original Cloth)
ISBN
9780226467405
Cantidad disponible
1
Librería
Kent, Ohio, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.70

Mostrar detalles

Descripción:
University of Chicago Press, Chicago, 1974. 1st Edition. Hardcover (Original Cloth). Very Good Condition/Good. Dust Jacket chipped, sticker ghost. Dust Jacket price-clipped. Quantity Available: 1. Category: Cooking, Wine & Dining; France; ISBN: 0226467406. ISBN/EAN: 9780226467405. Pictures of this item not already displayed here available upon request. Inventory No: 24408. . 9780226467405 … Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 11.70
Hows And Whys Of French Cooking

Hows And Whys Of French Cooking

de Lach, Alma

Estado
Usado - Good with no dust jacket
Published
1974
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780226467405
Cantidad disponible
1
Librería
Deep River, Iowa, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.85

Mostrar detalles

Descripción:
Univ. Chicago. Good with no dust jacket. 1974. Hardcover. 0226467406 . Stains on edge of book (from cooking? ) , Some cover wear.. ; 635 pages .
Precio
EUR 16.85
Hows and Whys of French Cooking

Hows and Whys of French Cooking

de Alma Lach

Estado
Usado - Good
Published
1974
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780226467405
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.53

Mostrar detalles

Descripción:
University of Chicago Press, 1974. Hardcover. Good. Disclaimer:Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.53
Hows and Whys of French Cooking. With a chapter on wine by George Rezek and a foreword by Andre Simon.

Hows and Whys of French Cooking. With a chapter on wine by George Rezek and a foreword by Andre Simon.

de Lach, Alma.

Estado
Usado - Good
Published
1974
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780226467405
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.53

Mostrar detalles

Descripción:
University of Chicago Press, 1974. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.53
The Hows and Whys of French Cooking

The Hows and Whys of French Cooking

de Alma Lach

Estado
Usado - Good
Published
1998
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780785809265
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.75

Mostrar detalles

Descripción:
Book Sales, Incorporated, 1998. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 8.75
No hay imagen

Hows and Whys of French Cooking

de Alma Lach

Estado
Usado - Good
Published
1974-11
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780226467405
Cantidad disponible
1
Librería
Chicago, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 3.26

Mostrar detalles

Descripción:
University of Chicago Press, 1974-11. Hardcover. Good. 1.8000 in x 9.9000 in x 7.2000 in.
Precio
EUR 3.26
No hay imagen

Hows and Whys of French Cooking,

de Lach, Alma

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Published
1974
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780226467405
Cantidad disponible
1
Librería
Concord, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.85

Mostrar detalles

Descripción:
University of Chicago Press, Chicago, 1974., 1974. Hardcover. Very Good/Good. Small quarto, hardcover, near fine in lightly edgeworn white pictorial dj. Here is the complete, step-by-step guide to the art of French cooking from the elegant Paris table to the hearty regional foods. Names in French & English. Easy recipe for Creme Fraiche-never be without it. Also brown… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 16.85
No hay imagen

Hows and whys of French cooking

de Alma Lach

Estado
Usado - Very Good
Published
1974
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780226467405
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.53

Mostrar detalles

Descripción:
University of Chicago Press, 1974. Hardcover. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.53
No hay imagen

Hows and Whys of French Cooking. With a chapter on wine by George Rezek and a foreword by Andre Simon.

de Lach, Alma.

Estado
Usado - Acceptable
Published
1974
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780226467405
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.53

Mostrar detalles

Descripción:
University of Chicago Press, 1974. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.53
No hay imagen

Hows and Whys of French Cooking

de Lach, Alma

Estado
Used - Good
ISBN
9780226467405
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.93

Mostrar detalles

Descripción:
University of Chicago Press. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.93
No hay imagen

Hows and Whys of French Cooking

de Lach, Alma

Estado
Used - Good
ISBN
9780226467405
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.93

Mostrar detalles

Descripción:
University of Chicago Press. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.93
No hay imagen

The Hows and Whys of French Cooking

de Lach, Alma

Estado
Used - Good
ISBN
9780785809265
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.91

Mostrar detalles

Descripción:
Book Sales, Incorporated. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.91